Posibile întârzieri ale trenurilor de călători, din cauza vremii

tren-iarna1

Astăzi, 12 ianuarie, circulaţia trenurilor pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, doar în Iaşi se înregistrează temperaturi sub 0 grade C. Pe raza celorlalte regionale, cu excepţia regionalelor Timişoara şi Cluj, se circulă în condiţii de ninsoare sau lapoviţă.
Oficialii CFR au anunțat că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise. Potrivit unui comunicat de presă al CFR, pe parcursul acestei zile, unele trenuri pot înregistra întârzieri cuprinse între 10 şi 20 de minute, deoarece din cauza condiţiilor meteo pot apărea deranjamente tehnice pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţia pentru remediere. “Angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin intervenţia cu personal specializat, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pe toate rutele de cale ferată”, se arată în comunicatul CFR.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să acceseze http://cci.cfr.ro/mt/default.asp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *