Primaria Capitalei plateste 153.000 de euro pentru stalpi destinati indicatoarelor rutiere

Stalpii de sustinere pentru indicatoarele rutiere trebuie sa aiba o inaltime de 3,2-3,5 metri, sa fie confectionati dintr-o singura bucata din teava cu diametrul de 48-51 milimetri, cu grosimea peretilor de minimum 3 milimetri. La partea superioara, stalpul va fi prevazut cu un capac din plastic, pentru a impiedica intrarea apei si corodarea.

Recent, edilii Capitalei au atribuit un alt contract, de 4,64 milioane de lei (circa 1,1 milioane de euro), pentru marcaje si indicatoare rutiere noi, care trebuie sa apara in oras pana la sfarsitul anului. Licitatia a fost castigata de firmele Vesta Investment si Marca Plast.

Pe carosabilul din Capitala vor fi aplicate, astfel, marcaje rutiere pe 3.050 de metri patrati si covor antiderapant rosu pe 14.500 de metri patrati. De asemenea, vor fi montate 100 de indicatoare rutiere clasice, 20 de indicatoare rutiere „Trecere pentru pietoni”, echipate cu lampi cu led-uri, si 60 de indicatoare rutiere „Spital”, echipate cu lampi cu led-uri.

Tot pana la sfarsitul anului vor fi montati 60 de stalpi de sustinere indicatoare, 1.200 butoni rutieri reflectorizanti si 250 de limitatoare de viteza.

Perioada de garantie minima solicitata este de 24 luni pentru marcaje, indicatoare, stalpi de sustinere si butoni rutieri, respectiv de 12 luni pentru limitatoarele de viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *