Primul blog de companie privind siguranta rutiera

”Drumul in siguranta” are ca principale obiective constientizarea publicului cu privire la identitatea sa, dar si educarea acestuia in privinta importantei semnalizarii rutiere orizontale si verticale si a contributiei acestuia la imbunatatirea sigurantei pe sosele. Blogul poate fi accesat vizitand site-ul www.industriemica.ro si sectiunea Blog, sau la adresa www.blog.industriemica.ro.
Conform studiilor internationale in domeniu, marcajele si indicatoarele rutiere sunt modalitati simple de reducere a numarului victimelor accidentelor rutiere. Prin lansarea blogului, societatea intentioneaza sa promoveze aceste solutii la nivel local, deoarece este stiut ca Romania se afla printre tarile cu cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauza accidentelor rutiere.

”In contextul in care se vorbeste din ce in ce mai des despre siguranta rutiera si despre modalitatile prin care aceasta poate fi imbunatatita, sugeram organismelor abilitate sa acorde o mai mare atentie domeniului semnalizarii rutiere”, a declarat Ioan Matres, directorul general al societatii.

Pe blog vor fi publicate studii, rapoarte si statistici realizate de diverse institutii, atat la nivel national, cat si international, cu privire la siguranta rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *