„Pune mâna și muncește!”

munca

Prodvinalco pare să-și înțeleagă consumatorii cu adevarat: le respecta dorințele și vine în intâmpinarea lor cu o campanie care le oferă „inspirație” pentru orice zi de muncă. Vizualurile campaniei ilustrează cu umor și mult curaj condițiile în care orice bărbat ar vrea să muncească.
Astfel, agenția de publicitate Armada a primit provocarea clientului Prodvinalco de a surprinde publicul și a lansat o campanie de brand îndrăzneață, care să privească dintr-o alta perspectivă ceva de care mulți oameni se feresc… pofta de muncă. Campania „Pune mâna și muncește!””, pentru V33, este cu siguranța una pe placul targetului. Acest lucru a fost ușor de remarcat chiar din tipografie.
„Posterele noastre au început să dispara din tipografie. A fost nevoie ca cineva să stea special acolo. Este amuzant, dar și cel mai frumos compliment pe care puteam să-l primim. Mă bucur că am reușit să transformăm o campanie pentru un produs economy într-o campanie pe care toată lumea vrea să o vadă. Și da, a fost o adevarată plăcere să pun mâna să muncesc la acest proiect”, a spus  Laurențiu Dumbravă, Head of Art.
Campania include execuții speciale realizate cu cerneală termosensibilă, ceea ce face ca totul să devina mult mai interesant.
„Activând de atât de mult timp pe piața din România am învățat că, dacă nu aduci ceva nou în atenția clienților tăi, vei fi doar un alt brand uitat în rafturile supermarketurilor. Pe lângă produsele noastre, care răspund celor mai înalte standarde de calitate, ne-am dorit ca și modul în care captăm atenția publicului să fie unul original, de ce nu, memorabil. Agenția Armada a răspuns acestei solicitări într-un mod care ne-a uimit până și pe noi. Așadar, mergem înainte cu încredere și cu nevoia constantă de a satisface gusturile tuturor clienților noștri”, a declarat Andi Dascăl, General Manager Prodvinalco.
Campania „Pune mâna și muncește!” a fost lansată pe 18 octombrie 2017 si va continua până pe 30 decembrie în HoReCa și Retail.

***

Compania Prodvinalco este pe piața autohtonă încă din anul 1932, când se ocupa cu îmbutelierea, depozitarea și desfacerea băuturilor alcoolice spirtoase. În prezent, aceasta este a treia companie producătoare de alcool și prima pe piața de distilate naturale din România. Prodvinalco produce țuică și rachiuri din fructe, specialități din extracte naturale, băuturi alcoolice spirtoase, lichioruri și gin. Având fabrica în Cluj Napoca și peste 5 linii de producție, compania este cotată încă din 1997 la Bursa de Valori București și înregistrează o creștere constantă.
Armada face parte din grupul Propaganda și oferă servicii full service. Printre clienții Armada se regăsesc nume mari, precum Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux, IPSO Agricultura, Butan Gas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *