Radu Berceanu: Avem bani de drumuri doar pana in aprilie

Anul acesta, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), in responsabilitatea careia se afla toate drumurile nationale si cele doua autostrazi, are alocate pentru intretinerea drumurilor, putin peste 110 milioane de euro, dintre care aproape 60 de milioane de euro reprezinta datorii pentru lucrarile de anul trecut, scrie Gandul.

„Cel mai probabil in aprilie vom ramane fara bani. Asta inseamna ca nu vom putea incepe campania de reabilitare a drumurilor pentru sezonul estival. Practic toti banii pe care ii avem se vor duce pe deszapezire si pe plata datoriilor”, a declarat pentru Gandul Florin Dascalu, directorul directiei de intretinere a drumurilor din cadrul CNADNR.

Potrivit reprezentantilor ministerului Transporturilor, banii care vor mai ramane la bugetul de intretinere dupa plata deszapezirii vor trebui sa ajunga pentru reabilitarea retelei de drumuri nationale de peste 16.000 de km si a celor 260 de km de autostrada la care se adauga si tronsonul de 42 de km finalizati din Autostrada Bechtel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *