Restricții în traficul rutier pe DN 7

cfr1

În perioada 25 noiembrie (ora 07.00) – 27 noiembrie 2017 (ora 20.00) se vor efectua lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 2+555, linia CF Glogovăț – Aradu Nou, intersecție cu DN 7.
Programul de reparații vizează consolidarea platformei, a substratului de balast, refacerea prismei de piatră spartă, înlocuirea traverselor și a dalelor degradate și are drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulației rutiere și feroviare.
În perioada de execuție a lucrărilor, traficul rutier va fi deviat și dirijat de piloţi de circulaţie, instruiţi şi echipaţi corespunzător, în următoarele intersecţii: DN 7 – km. 534+700, DN 7 – km 537+900, în zona cartierului de locuințe VIA CARMINA, DN 7 – km 539+100 – la ieșire din zona spațiilor comerciale Selgros și Jumbo.
Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfășurare a lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *