Acasă » Pe categorie » Resurse Umane

Tendințe pe piața muncii: joburi digitale care nu existau acum zece ani

Piața muncii s-a transformat semnificativ, astfel că astăzi putem discuta despre numeroase joburi care nici nu existau cu zece ani în urmă.

eMAG lansează programul Upgrade pentru a susține angajații aflați la început de drum în a-și defini următorul pas în carieră și a dobândi cunoștințele necesare pentru a ajunge acolo.

Citește mai departe …

DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni în domeniul serviciilor de mobilitate B2B, l-a numit pe Jarco de Bruin ca Director de Servicii Financiare, cu începere de pe 15 martie 2020. Poziția este nou creată. În cadrul echipei de management, de Bruin este responsabil pentru dezvoltarea strategică de servicii financiare, cum ar fi serviciile de rambursare sau de facturare. Totodată, va fi responsabil pentru subsidiarele DKV REMOBIS și LUNARDIS. Îi este subordonat lui Peter Meier, Chief Financial Officer DKV.

Citește mai departe …

UPS îl numește pe Yannick Mooijman în funcția de director general pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia, fiind responsabil de operațiunile, dezvoltarea de business și strategia UPS din cele patru țări. El îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

Citește mai departe …

Consiliul de Administrație al CNAIR l-a desemnat astăzi, 10.07.2019, în funcția de Director General interimar al CNAIR SA pe Sorin Scarlat, care până acum a ocupat funcția de Director General Adjunct al Direcției Dezvoltare Infrastructură Rutieră.

Citește mai departe …

Bahri Kurter (masterand în economie) a fost numit în funcția de vicepreședinte senior al Nokian Tyres pentru Europa Centrală.

Citește mai departe …

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul de Research prin promovarea lui Vlad Săftoiu ȋn poziţia de Research Analyst.

Citește mai departe …

FM Logistic, furnizorul francez de servicii logistice şi transport, l-a numit pe Ronaldo Fernandes da Silva în funcţia de Managing Director al FM Brazilia.
Cetățean brazilian, Ronaldo Fernandes da Silva are peste 20 de ani de experiență în industria logistică, transport intern și internaţional şi a ocupat anterior funcţia de Managing Director în cadrul Geodis Brazilia și Chile (2013-2018).

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, începe anul cu anunțul revenirii Anei Dumitrache în cadrul companiei, în calitate de Country Head pentru România.

Citește mai departe …

Mercedes-Benz Vans România are un nou Managing Director, începând cu 1 octombrie. Conducerea diviziei a fost preluată de către Batiste Pascalin, după ce Rolf Rosendaal și-a îndeplinit mandatul. Anterior, Batiste Pascalin a deținut funcția de Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, gestionând la nivel european operațiunile de marketing ale diviziei Vans.

Citește mai departe …