Acasă » Pe categorie » Resurse Umane

Daniela Davidescu, director de operațiuni la ALD Automotive

Daniela Davidescu, fost director Contact Center în cadrul BRD, filiala românească a grupului Société Générale, a fost numită în funcția de director de operațiuni la ALD Automotive România, începând cu data de 03 ianuarie 2017.
În noua poziție, este responsabilă cu administrarea serviciilor de achiziție și livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, customer care, etc.) şi a activității de vânzare a maşinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

Gerald Grüll (46 de ani) a fost numit Head of Asset Management Retail pentru Europa în cadrul IMMOFINANZ. Din această poziție, el va gestiona portofoliul de retail din Europa al IMMOFINANZ.

Citește mai departe …

Ștefan Ioniţă este începând de vineri, 13.01.2017, directorul general al CNAIR SA. Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat pe acesta să preia conducerea companiei până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, conform Ordonanței de Guvern109/2011, iar Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de decizia CA.

Citește mai departe …

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru România. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și dezvoltarea celor 305.000 metri pătrați ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară, precum și de noile proiecte de investiții ale P3 în România.

Citește mai departe …

“Depresia este o boală mult mai complexă, mult mai profundă decât cred majoritatea oamenilor. Mulţi dintre noi, din ignoranţă sau poate din comoditate, alegem să luăm medicament după medicament, crezând că acestea ne vor face bine. Din contră chiar, în unele situații se pot dezvolta dependenţe puternice de acestea şi vor avea efect de tip boomerang asupra sănătăţii noastre fizice şi mentale. Secretul este să descoperim care au fost cauzele psihologice care l-au determinat pe om să intre în depresie și care se află foarte bine ascunse în subconştientul său. Odată identificat stresul interior, există câteva tehnici pe care le aplicăm de ani buni – şi care s-au dovedit a fi foarte eficiente – prin care îl putem descărca emoţional în doar câteva minute”, afirmă Angela Nuțu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Citește mai departe …

În perioada 12-14 octombrie, va avea loc, la București, conferința SOLworld dedicată Regiunii Europa Centrală și de Est. Aproape 70 de participanți din 11 țări diferite – profesioniști din mediul de afaceri, specialiști în resurse umane, traineri, coachi – sunt așteptați să se conecteze și să învețe unii de la ceilalți și să facă schimb de experiență pe parcursul a trei zile pline de studii de caz și metode practice axate pe soluții. Printre temele vizate se află gestionarea proceselor de schimbare în organizații, reziliența și soluționarea situațiilor de conflict în echipă.

Citește mai departe …

Bogdan Matei este noul director de vânzări pentru Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare deţinute de grupul Enel în România. “Aş dori sa îi urez bun venit lui Bogdan Matei în echipa noastră şi îi doresc mult succes în noul rol. Bogdan este un executiv de vânzari cu experienţă, iar […]

Citește mai departe …

De astăzi, 1 septembrie, Valeriu Nicolae Iionescu își încheie activitatea în funcția de director general al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța.

Citește mai departe …

Adina Ionescu este noul director de comunicare şi responsabilitate socială corporativă a Grupului Renault România. Adina Ionescu o înlocuieşte pe Anca Oreviceanu, care va prelua alte responsabilităţi profesionale în cadrul Grupului.

Citește mai departe …

Începând cu 1 august 2016, structura Mercedes-Benz România integrează trei divizii – Passenger Cars, Vans şi Trucks & Buses. Fiecare divizie este condusă de câte un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, Rolf Rosendaal pentru Vans, și Valeriu Zaharia pentru Trucks and Buses.
De la 1 august, Rolf Rosendaal este noul Managing Director Vans Mercedes-Benz România.

Citește mai departe …