Acasă » Pe categorie » Resurse Umane

Curs la CERONAV

Pe 27 ianuarie 2022, la Galați, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV și consorțiul Proiectului COMPETING efectuează un “Curs pilot pentru testarea metodei de audit a competențelor”. Listele de audit ale proiectului COMPETING sunt elaborate în cadrul pachetului de lucru 4 privind asigurarea și controlul calității.

„O femeie își face un plan”, autobiografia mamei lui Elon Musk, se află în topul celor mai bine vândute titluri din portofoliul editurii Act și Politon, în 2021. Versiunea în limba română a cărții semnate de Maye Musk a fost lansată pe piață anul trecut. Potrivit reprezentanților Act și Politon, cele mai căutate cărți din portofoliul editurii, în 2021, au fost cele din segmentele dezvoltare personală și business / antreprenoriat.

Citește mai departe …

Piața muncii s-a transformat semnificativ, astfel că astăzi putem discuta despre numeroase joburi care nici nu existau cu zece ani în urmă.

Citește mai departe …

eMAG lansează programul Upgrade pentru a susține angajații aflați la început de drum în a-și defini următorul pas în carieră și a dobândi cunoștințele necesare pentru a ajunge acolo.

Citește mai departe …

DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni în domeniul serviciilor de mobilitate B2B, l-a numit pe Jarco de Bruin ca Director de Servicii Financiare, cu începere de pe 15 martie 2020. Poziția este nou creată. În cadrul echipei de management, de Bruin este responsabil pentru dezvoltarea strategică de servicii financiare, cum ar fi serviciile de rambursare sau de facturare. Totodată, va fi responsabil pentru subsidiarele DKV REMOBIS și LUNARDIS. Îi este subordonat lui Peter Meier, Chief Financial Officer DKV.

Citește mai departe …

UPS îl numește pe Yannick Mooijman în funcția de director general pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia, fiind responsabil de operațiunile, dezvoltarea de business și strategia UPS din cele patru țări. El îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

Citește mai departe …

Consiliul de Administrație al CNAIR l-a desemnat astăzi, 10.07.2019, în funcția de Director General interimar al CNAIR SA pe Sorin Scarlat, care până acum a ocupat funcția de Director General Adjunct al Direcției Dezvoltare Infrastructură Rutieră.

Citește mai departe …

Bahri Kurter (masterand în economie) a fost numit în funcția de vicepreședinte senior al Nokian Tyres pentru Europa Centrală.

Citește mai departe …

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul de Research prin promovarea lui Vlad Săftoiu ȋn poziţia de Research Analyst.

Citește mai departe …

FM Logistic, furnizorul francez de servicii logistice şi transport, l-a numit pe Ronaldo Fernandes da Silva în funcţia de Managing Director al FM Brazilia.
Cetățean brazilian, Ronaldo Fernandes da Silva are peste 20 de ani de experiență în industria logistică, transport intern și internaţional şi a ocupat anterior funcţia de Managing Director în cadrul Geodis Brazilia și Chile (2013-2018).

Citește mai departe …