Romania blocata in nameti. VEZI DRUMURILE BLOCATE

Trenul personal 9051 care circula pe relatia Rosiori-Nord – Turnu Magurele, inzapezit intre statiile Salcia si Turnu Magurele, judetul Teleorman. In tren se afla 28 de calatori, anunta Infotrafic.

Trenul accelerat 1896 care circula pe relatia Craiova – Bucuresti este inzapezit intre statiile Falfani si Costesti, in judetul Arges. In tren se afla 40 de calatori.

In ambele trenuri functioneaza instalatia de incalzire. Spre acestea au pornit locomotive de ajutor, cu pluguri.

Tot din cauza vremii nefavorabile 20 autovehicule, un autobuz, un microbuz si o ambulanta au ramas inzapezite, miercuri seara, pe sapte drumuri judetene din Olt.

Mai multe drumuri sunt total sau partial inchise din cauza caderilor masive de zapda. Cele mai mari probleme sunt in Dambovita si Arges.

Circulatia este blocata pe DN65 ( Lunca Corbului-Carpenis), DJ508 (Teiu-Ratesti), DJ679A ( Popesti-Palanga-Caldararu-Raca), DJ679 (Barla-Lunca Corbului), DJ659 ( Bradu-Suseni), DJ503 (Rociu-Oarja) si DJ703B(Cateasca-Gruiu).

Si in Dambovita s-a decis inchiderea drumurilor judetene DJ 711 D Poiana – Lunguletu, DJ 611 Petresti – Visina – Selaru, DJ 702 F Rascaieti – Puntea de Greci si DJ 722 Moara Noua – Salcioara.

DN 22 Braila-Buzau si DN 65 A Pitesti- Rosiori de Vede sunt inchise partial, iar pe E85 si DN 65 se circula cu greutate.

Pe DN 1 vantul aduce zapada pe carosabi. Si pe Autostrada Bucuresti-Pitesti sunt probleme, fiind portiuni de carosabil cu polei.

In Calarasi, DJ 301 inchis, iar 4-5 utilaje incearca sa scoata mai multe autovehicole inzapezite.

In Capitala, circulatia rutiera se va inchide, dupa miezul noptii, pe strazile Calea Rahovei, Calea 13 Septembrie si Strada Buzoieni, pentru a permite utilajelor de deszapezire sa lucreze, a anuntat Politia Rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *