Acasă » Pe categorie » Rutier

Transporturi agabaritice pe ruta Oltenița Port- IMGB București

În perioada 21.08.2020 – 24.08.2020, se vot desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Oltenița Port – DN4 -IMGB București.
Vehiculele transportă echipament industrial.

CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați” către toți ofertanții.

Citește mai departe …

În perioada 29.07.2020 – 04.08.2020, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Calafat Pod PTF – DN56 – Giubega – DN56 – Podari (județul Dolj).
Vehiculele transportă confecții metalice.

Citește mai departe …

În perioada 21.10.2019 – 30.10.2019, se vor desfășura patru transporturi cu depășiri pe traseul:
IMGB București – Centura București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Ovidiu – A4 – Constanța Poarta 7.

Citește mai departe …

Neatenţia la volan, în special utilizarea telefonului mobil în timpul şofatului, reprezintă una dintre cele mai serioase cauze de producere a accidentelor mortale. Un studiu publicat în septembrie 2019, pe Carsurance, arată că 21% dintre șoferii tineri implicați în accident rutier, au fost distrași de telefonul mobil, scrierea mesajelor în timpul condusului ne direcționează privire de la șosea pentru cel puțin 5 secunde. Totodată, AT&T atenționează asupra faptului că un procent de 70% dintre şoferi sunt distraşi de telefonul mobil, 61% trimit mesaje în timp ce conduc şi 27% socializează pe Facebook.

Citește mai departe …

Firmele de transport rutier de marfă românești mai au posibilitatea până la 31 august 2019 pentru a se înscrie în cadrul acțiunii de recuperare a daunelor provocate de ”cartelul camioanelor”.

Citește mai departe …

Noul autoturism electric Mercedes-Benz este pregătit pentru drum. Mercedes-Benz EQC (consum combinat de curent de 22.4 – 25.0 kWh/100 km (WLTP)1; consum combinat de emisii CO2 de 0 g/k) este produs în fabrica Mercedes-Benz din Bremen și poate fi comandat în România.

Citește mai departe …

Odată cu lansarea sa în București, aplicația digitală de e-hailing Yango introduce o serie de funcționalități noi, unice pe piața de profil din România.

Citește mai departe …

Asociația de Psihologie și Siguranță Rutieră PsihoTrafiQ și Primăria Medgidia au demarat o amplă campanie de responsabilizare prin care își dorește să combată accidentele rutiere mortale și au instalat, în municipiul Medgidia, prima trecere de pietoni tridimensională de pe litoralul românesc.

Citește mai departe …

UniCredit Leasing, liderul industriei de leasing din România, își propune obiective ambițioase în cel de-al treilea an consecutiv în care susține activ motorsportul românesc.
Cei doi piloți ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu și Adrian Teslovan, vor participa la trei competiții naționale în 2019: Campionatul Național de SuperRally, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Citește mai departe …