Acasă » Pe categorie » Rutier

Internet wi-fi în RATB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în rețeaua de transport în comun din Capitală va fi instalat internet gratuit. ”O veste bună pentru utilizatorii de internet. Cu votul dumneavoastră de azi și prin propunerea pe care o fac, RATB va iniția o procedură prin care în autobuze, tramvaie și troleibuze, se va instala internet wireless gratuit pentru toți călătorii”, a declarat primarul Capitalei.

Dacia a înregistrat în 2016 un nou record comercial, volumul vânzărilor atingând 584.219 unități, cu 6% mai mult față de nivelul atins în 2015. Cu 38.861 vehicule comercializate (+ 5,2% față de nivelul înregistrat în 2015), Dacia și-a consolidat anul trecut poziția de lider pe piața din România, atribuindu-și o cotă de aproape 30% din vânzările de vehicule noi.

Citește mai departe …

Ștefan Ioniţă este începând de vineri, 13.01.2017, directorul general al CNAIR SA. Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat pe acesta să preia conducerea companiei până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, conform Ordonanței de Guvern109/2011, iar Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de decizia CA.

Citește mai departe …

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că este interzisă circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în zilele de sâmbătă-24 decembrie, duminică-25 decembrie și luni-26 decembrie 2016 pe autostrada A2 București-Constanța, DN 7 și DN 39.

Citește mai departe …

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 19.12.2016 – 20.12.2016 se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizatie specială de transport pe ruta: DN Centura București: Intersecție DN Centura București – DJ401 ÷ Intersecție DN2 – DN Centura București ÷ Intersecție A3 – DN Centura București; A3: Intersecție A3 – DN Centura București ÷ Intersecție A3 – DN1; DN1: Intersecție A3 – DN1 ÷ Intersecție DN1 – DN72 ÷ Intersecție DN1 – DN1B – Centura Nord Ploiești; DN1B: Intersecție DN1 – DN1B – Centura Nord Ploiești ÷ Intersecție DN1A – DN1B – Centura Nord Ploiești; DN1A: Intersecție DN1A – DN1B – Centura Nord Ploiești ÷ Vălenii de Munte ÷ Intersecție DN1 – Varianta de Ocolire Brașov; Varianta de Ocolire Brașov: Intersecție DN1 cu Varianta de Ocolire Brașov ÷ Intersecție DN1 cu DJ103A.

Citește mai departe …

Renault își relansează bestseller-ul și dezvăluie noul Clio, cel mai vândut vehicul francez din toate timpurile – peste 13 milioane de unități. Cu ajutorul noilor elemente de design, semnătura luminoasă, proiectoarele full LED Pure Vision și aspectul calitativ al finisajelor, noul Clio este mai seducător și oferă o gamă generoasă de motorizări și un preț de pornire de 10.700 euro (cu TVA).
Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuală a mărcii Renault în 2012. Adoptând semnătura luminoasă identitară full LED, cu lumini de zi în forma literei „C”, în funcție de versiune, noul Clio reafirmă statutul său inovator și revine în 2016 cu un design mai seducător.

Citește mai departe …

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 10.08.2016 – 18.08.2016 se vor efectua șase transporturi agabaritice pentru care a fost eliberate autorizații speciale de transport.

Citește mai departe …

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) transmite, îtintr-un comunicat de presă, că dorește revenirea tarifelor RCA la normalitate. În urmă cu o lună, FORT a transmis o scrisoare deschisa prim-ministrului Dacian Cioloș, în care atrăgea atenția asupra problemelor majore generate în principal de creșterea tarifelor RCA, solicitand premierului să iasă la dialog.

Citește mai departe …

Bridgestone sfătuiește proprietarii de rulote să verifice anvelopele înainte de a pleca în vacanță. Specialiștii recomandă insistent că anvelopele rulotelor trebuie înlocuite după 10 ani, indiferent de aspectul observat cu ochiul liber, pentru că sunt expuse la condiții variate, ca efectul razelor solare și al lipsei de umiditate.
Directorul de dezvoltare al Bridgestone, Stuart Jackson și director al TyreSafe, spune că șoferii ar trebui să se uite după orice semn de deteriorare a anvelopelor ca fisurarea flancului sau deformarea carcasei.

Citește mai departe …

Bridgestone a încheiat un parteneriat cu noua platformă online Motorcycle Diaries: locul ideal pentru toți motocicliștii care vor să călătorească pe cele mai bune drumuri din Europa!
Motorcycle Diaries este cea mai mare bază de date de drumuri și puncte de interes din Europa, unde utilizatorii își pot împărtăși aventurile memorabile cu motocicleta. Site-ul este construit în jurul a 4 teme principale – Descoperă, Inspiră-te, Planifică și Împărtășește – permițând utilizatorilor să găsească cele mai frumoase locuri de călătorie, cu imagini și videoclipuri de calitate superioară, să își planifice rutele și să le împartăseasca comunităţii Motorcycle Diaries.

Citește mai departe …