Acasă » Pe categorie » Rutier

Lucrări, noaptea, pe podurile de la Fetești și Cernavodă

În perioada 30.08 – 08.09.2017 vor avea loc lucrări de întreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă. Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Această măsura a fost luată de CNAIR deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral.

Marea noutate a standului Dacia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o va reprezenta Noul Duster. Un model care își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

Citește mai departe …

Data limită pentru depunerea ofertelor pentru procedura de achiziție publică a contractului “Modernizarea centurii rutiere a municipiului București între A1 – DN 7 și DN 2 – A2: sector DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750)” a fost 24 august. Au depus oferte Asocierea Construcíi Erbașu SA – Vahastav SK a.s. – Trameco SA, Asocierea Delta Antrepriza de Construcții și Montak 93 SA – Trace Group Hold PLC – Domarcons SRL, Asocierea Dimar SRL – Europea 92 S.p.A, Asocierea Hydrostroy AD – Vodstroy 98 AD, Asocierea ICM S.p.A – Tancrad SRL, Impresa Pizzarotii & C.Spa, Asocierea Intercantieri Vittadello S.p.A – EM Prime Construct SRL – Consorzio Ciro Menotti S.C.P.A., Itinera S.P.A., Porr Construct SRL, Asocierea Sinohydro Corporation Limited- Nord Vest Infrastructură și Servicii SRL, Asocierea Oyl Company Holding AG SRl – Straco Grup SRL, Tirrena Scavi S.p.A.

Citește mai departe …

În perioada 24.08.2017, ora 12.00 – 28.08.2017, ora 12.00 se închide circulaţia rutieră pe DN 66, pe sectorul cuprins între km 179+965 și km 180+596, pe raza localităţii Haţeg, judeţul Hunedoara, pentru desfăşurarea manifestărilor culturale dedicate „Zilelor Oraşului Haţeg”.

Citește mai departe …

Pe 15 august, în intervalul orar 10.00 – 11.00, traficul rutier va fi închis pe DN 1A, pe raza localității Vălenii de Munte, pe sectorul de drum cuprins între km 110+800 – km 112+600, pentru a permite desfășurarea manifestărilor cultural aristice organizate de către autoritățile locale.

Citește mai departe …

Două persoane au murit, iar 10 au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, astăzi, 10 august, pe un drum judeţean din Arad care face legătura între oraşele Curtici şi Sântana. În accident au fost implicate un autocar şi un microbuz.

Citește mai departe …

Nissan Qashqai, cel mai vândut crossover urban din Europa, este acum disponibil cu numeroase evoluții semnificative menite să îi accentueze caracterul premium. Aceste îmbunătățiri se concentrează pe patru aspecte – design exterior revizuit; calitate superioară a interiorului; îmbunătățirea experienței la volan; adăugarea noilor tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentru a oferi un nivel și mai ridicat de confort și încredere pentru clienți.

Citește mai departe …

Porsche România, cel mai mare importator auto din România, încheie prima jumătate a anului cu o creștere a vânzărilor de 25% față de aceeași perioadă a anului trecut, pentru toate mărcile Grupului Volkswagen.

Citește mai departe …

Toyota România lansează nouaToyota Auris Hybrid Black Edition, o mașină dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă, fiabilă și cu un consum redus.

Citește mai departe …

În cadrul parteneriatului său pe termen lung cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017. Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

Citește mai departe …