Acasă » Pe categorie » Rutier

DN 66, închis patru parțial zile

În perioada 24.08.2017, ora 12.00 – 28.08.2017, ora 12.00 se închide circulaţia rutieră pe DN 66, pe sectorul cuprins între km 179+965 și km 180+596, pe raza localităţii Haţeg, judeţul Hunedoara, pentru desfăşurarea manifestărilor culturale dedicate „Zilelor Oraşului Haţeg”.

Pe 15 august, în intervalul orar 10.00 – 11.00, traficul rutier va fi închis pe DN 1A, pe raza localității Vălenii de Munte, pe sectorul de drum cuprins între km 110+800 – km 112+600, pentru a permite desfășurarea manifestărilor cultural aristice organizate de către autoritățile locale.

Citește mai departe …

Două persoane au murit, iar 10 au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, astăzi, 10 august, pe un drum judeţean din Arad care face legătura între oraşele Curtici şi Sântana. În accident au fost implicate un autocar şi un microbuz.

Citește mai departe …

Nissan Qashqai, cel mai vândut crossover urban din Europa, este acum disponibil cu numeroase evoluții semnificative menite să îi accentueze caracterul premium. Aceste îmbunătățiri se concentrează pe patru aspecte – design exterior revizuit; calitate superioară a interiorului; îmbunătățirea experienței la volan; adăugarea noilor tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentru a oferi un nivel și mai ridicat de confort și încredere pentru clienți.

Citește mai departe …

Porsche România, cel mai mare importator auto din România, încheie prima jumătate a anului cu o creștere a vânzărilor de 25% față de aceeași perioadă a anului trecut, pentru toate mărcile Grupului Volkswagen.

Citește mai departe …

Toyota România lansează nouaToyota Auris Hybrid Black Edition, o mașină dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă, fiabilă și cu un consum redus.

Citește mai departe …

În cadrul parteneriatului său pe termen lung cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017. Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

Citește mai departe …

CNAIR a anunțat că pe Trănsfăgărăşan (DN7C), km 126+250, s-a constatat desprinderea de pe versant a unui bloc de stâncă de aproximativ 1.000 tone (4x3x30) mc. Stânca s-a oprit la marginea părţii carosabile şi nu a afectat căile de rulare.
La partea superioară a acestui bloc de stâncă se află încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic.

Citește mai departe …

În total, 44 de echipaje vor lua startul anul acesta, în perioada 16-17 iunie, pe probele speciale ale Raliului Moldovei Bacău. Cu un concept nou al traseului, Raliul Moldovei Bacău propune echipajelor sezonul acesta 17 probe speciale, care însumează 126,8 km, prima zi a competiției urmând să se desfășoare pe probele din jurul Moineștiului, iar cea de-a doua pe specialele din apropierea Bacăului.

Citește mai departe …

Renault deschide comenzile pentru noul ZOE, echipat cu bateria Z.E. ce oferă autonomie de 400km NEDC. Ca pionier al mobilității 100% electrice și leader în vânzări pe segmentul vehiculelor electrice în Europa, Renault avansează cu programul său inovator și strategia Z.E. (Zero Emisii). Marca lansează în România noul ZOE, cel mai vândut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care oferă o autonomie NEDC ̽ de 400 km (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și limitrof). Aceasta încorporează o energie de 41 kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dublă în comparație cu bateria standard 22kWh.

Citește mai departe …