Seafood Bag, preparatul care i-a cucerit pe români

scoici1

„Scoici și Creveți”, un nou restaurant deschis în Capitală (Calea Victoriei nr. 163) a adus pentru prima dată în România gustul orginal din New Orleans al fructelor de mare. Este vorba despre Seafood Bag, un mix incredibil de fructe de mare, legume și sosuri irezistibile, servite într-un mod inedit: într-o pungă. Da, da! Chiar într-o pungă! Iar tu poți savura aceste delicii marine direct cu mâna (evident, folosind niște mănuși de unică folosință). O experiență culinară interesantă pe care ar trebui să o încerci și tu. Preparatul arată foarte bine și gustul este pe măsură.

Acest restaurant este un mic colț de rai pentru iubitorii fructelor de mare. Ei se pot delecta cu raci, calamari, creveți, scoici, caracațițe preparate-n fel și chip, astfel încât fiecare gust să fie satisfăcut.

Dacă fructele de mare nu se numără printre preferințele tale culinare tot nu trebuie să ocolești „Scoici și Creveți”, meniul fiind unul foarte variat și gândit special să satisfacă orice preferințe: poți alege la antreu de exemplu bruschete cu roșii, ton sau anchoa, apoi te poți delecta cu o supă și un preparat din pește sau te poți înfrupta cu un burger savuros (halloumi, vită, berbecuț) și e musai să nu pleci de aici fără a încerca un desert.

E un loc tare frumos, cu o terasa generoasă – înconjurată de verdeață, iar „aerul marin” te relaxează instant. Există și o parcare privată, un mare avantaj ținând cont că locația este în centrul Bucureștiului, mai exact în Piața Victoriei. Așadar, ai scăpat de stresul de a găsi un loc de parcare.

S-au gândit și la cei mai mici dintre clienții lor și au creat un Kid Corner simpatic – cu leagăne și tobogan, dar și alte atracții menite să-i distreze pe copilași.

Așadar, dacă vrei să ai parte de câteva ore frumoase, să mănânci bine (într-un ambient plăcut), fă o vizită la Scoici și Creveți (Calea Victoriei nr. 163).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *