Serial 1 își extinde prezența pe piața din Europa

3bicicleta

Serial 1 Cycle Company, un brand dedicat de biciclete electrice fondat împreună cu legendarul producător de motociclete americane Harley-Davidson, Inc., anunță parteneriatul cu Harley Davidson Europe, prin care aduce o gamă de biciclete electrice la dealerii Harley Davidson din Europa, începând din această vară.

Din 1 august, pasionații de biciclete electrice din Europa, o comunitate în creștere rapidă, pot merge în showroom-urile dealerilor Harley-Davidson și alege dintr-o gamă de biciclete electrice cu asistență la pedalare, ce îmbină libertatea și simplitatea unei biciclete cu energia electrică obținută fără efort. Bicicletele electrice Serial 1 vor permite oricui să călătorească mai mult, mai repede și cu mai puțin efort, fiind soluția perfectă pentru naveta urbană și plimbarea recreativă.

Jason Huntsman, Președinte Serial 1, declară: „Suntem foarte încântați să introducem un produs excelent în portofoliul dealerilor Harley Davidson din Europa. Noi credem că un produs extraordinar, o piață aflată în creștere rapidă și o rețea de dealeri pasionați sunt rețeta succesului.”

„Piața dinamică a bicicletelor electrice, aflată în creștere rapidă, este un pionier al revoluției globale a mobilității”, adaugă Aaron Frank, Brand Director Serial 1. „Acest parteneriat permite companiei Harley Davidson să joace un rol cheie în revoluția mobilității, iar Serial 1 să ofere o experiență pe două roți de neegalat, plină de distracție, libertate și aventură.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *