Serial 1 lansează noua Serie 1-OFF de biciclete electrice personalizate, produse manual

6bicicleta-OSH_CHOP_Left_Profile_2 (002)

Începând de astăzi, Serial 1 lansează și scoate la licitație noua Serie 1-OFF de biciclete electrice personalizate, produse manual.

Serial 1, un brand dedicat de biciclete electrice fondat împreună cu legendarul producător de motociclete americane Harley-Davidson, a dezvăluit prima bicicletă electrică personalizată. Modelul unic este scos la licitație în noua Serie 1-OFF, la cea de-a 81-a ediție anuală Sturgis Motorcycle Rally.

Licitația pentru MOSH / CHOPPER, o bicicletă electrică personalizată, unică, ce combină silueta unei biciclete wheelie din anii ’60 cu vopseaua psihedelică și elemente din stilul chopper, începe în această dimineață pe www.serial1.com/chopper. Licitația blind se va încheia marți, 10 august, la ora 5 PM MDT, iar cel mai generos participant la licitație va intra în posesia electrizantului MOSH/CHOPPER.

„Personalizarea este un aspect foarte important pentru pasionații de motociclete”, spune Aaron Frank, Brand Director Serial 1. „De zeci de ani, oamenii își modifică motocicletele pentru a-și exprima stilul și gustul personal. Seria 1-OFF propune același spirit de individualizare și personalizare, arătând oamenilor cât de distractiv este să creezi o bicicletă electrică potrivită propriei personalități.” După cum declară Frank, Seria 1-OFF își propune să lanseze un nou model de bicicletă electrică personalizată, de câteva ori pe an.

MOSH / CHOPPER a fost conceput de Serial 1 și produs de constructorii de choppere Warren Heir, Jr. și Kendall Lutchman la JR’s Fabrication and Welding din Milwaukee. În timp ce bicicleta electrică păstrează toate caracteristicile și funcționalitățile unui MOSH/CTY standard, din care s-a inspirat (incluzând transmisia pe curea fără întreținere, Gates Carbon Drive, motorul puternic montat central Brose, frânele hidraulice progresive pe disc TRP, cablurile și firele ascunse la interiorul cadrului, și luminile integrate), modificările personalizate includ:

  • Un scaun lung și jos, de tip banană, susținut de o bară personalizată din oțel inoxidabil
  • Un ghidon înalt, care creează o poziție perfectă pentru o deplasare relaxată
  • Vopsire „Street Freak” în stilul anilor ’60, având un strat de bază cu particule argintii, acoperit de celebra nuanță House of Kolor Oriental Blue Kandy
  • Finisaje decorative compuse din picături, dungi fine realizate manual, dintr-o singură aplicare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *