Sportisimo, la Suceava și Iași

Retailerul ceh de articole sportive Sportisimo va deschide la sfârșitul verii două magazine noi în proiectele Suceava Shopping City (500 mp), respectiv ERA Shopping Park Iași (650 mp) deținute de Argo Capital Property. Cele două tranzacții au fost intermediate de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.
Sportisimo a fost înființat în 1999 și deține în prezent 134 de magazine în Europa Centrala și de Est. În România, retailerul a intrat în 2015 și a ajuns la o rețea de 7 magazine, la care se vor adăuga unitățile din Suceava și Iași.

Mihaela Petruescu Head of Property Management Department C&W Echinox111111111
Mihaela Petruescu, Head of Property Management C&W Echinox: “După ce a deschis primul magazin în București, Sportisimo a demarat un proces susținut de expansiune în țară. Sportisimo a ales să își marcheze prezența în regiunea Moldovei prin deschiderea celor două magazine în proiectele Argo și ne bucurăm că am reușit să îi convingem să ia această decizie datorită rezultatelor pozitive înregistrate de cele două proiecte.”
Argo a înregistrat o cerere susținută pentru expansiune din partea chiriașilor și în ultimul an a reușit să atragă peste 37 de chiriași noi în proiecte. “Atât numărul de vizitatori, dar și performanțele magazinelor se situează pe un trend pozitiv, fapt care ne face să credem că ambele centre comerciale, Suceava Shopping City și Era Park Iași, nu și-au atins încă potențialul maxim. Acest trend pozitiv nu este influențat doar de dezvoltarea unor zone importante din cele două orașe, ci și de îmbunătățirea puterii de cumpărare și a ratei de ocupare a forței de muncă. Acest lucru determină noii chiriași să identifice oportunități de expansiune”, a declarat Dennis Selinas, CEO Argo Capital Management Property.
Sportisimo este liderul pieței din Cehia în domeniul articolelor sportive, iar clienții vor găsi în noile locații o varietate de articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte ale unor branduri de renume.
Piața articolelor sportive din România trece printr-o perioadă de creștere accentuată, ținând cont că cei mai mari jucători din această piață au înregistrat în 2016 o creștere medie a cifrei de afaceri de 33%, în timp ce profitul net s-a dublat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *