Spre Budapesta, cu trenul, la prețuri avantajoase

budapesta

Pentru călătoria cu trenul între România şi Ungaria, pasagerii CFR Călători pot beneficia de bilete la tarife atractive prin ofertele FORTUNA Tickets şi TRIP Tickets.
Preţul unui bilet, de la Bucureşti spre Budapesta, începe de la 29 de euro, pentru o călătorie cu trenul la vagon clasa a 2-a. Pentru a putea beneficia de reducerile din cadrul ofertei FORTUNA Tickets biletele trebuie achiziţionate cu minimum o zi înainte de plecarea trenului. Costul biletului pentru călătoria la vagonul cuşetă (6 locuri) este de 39 de euro, iar la vagon de dormit (3 locuri) este 59 de euro.
Pentru călătoria dus întors, Braşov-Budapesta şi retur, costul unui bilet TRIP Tickets este de 55 de euro la clasa a doua. Rezervarea locului la vagon clasă nu este obligatorie, dar dacă alegeţi să călătoriţi la vagon cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%.
Informații despre circulația trenurilor internaţionale sunt disponibile în staţiile şi agenţiile CFR cu vânzare în trafic internaţional sau la telefon: 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *