Acasă » Pe categorie » Știri

Transporturi agabaritice pe ruta București –  Giurgiu Pod P.T.F.

În perioada 08.07.2020 – 13.07.2020, se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul :
București – Intersecție DN1A – DN Centura București – DN Centura București – DN6 – Ghimpați – DN5B – Giurgiu – DN5 – Giurgiu Pod P.T.F.
Vehiculele transportă piese metalice.

Copiii şi drumul, primul studiu privind comportamentul copiilor în trafic, a fost lansat de Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă

Citește mai departe …

Luni, 25 mai 2020, Mercedes-Benz va lansa un nou format inovator de știri pe platforma digitală Mercedes me media pentru a oferi presei informații detaliate cu privire la cele mai recente inovații în materie de tehnologie, noi produse și noutăți la nivel corporate, chiar și în momente de distanțare socială

Citește mai departe …

DHL Express România a primit certificarea Great Place to Work, o realizare extrem de importantă pentru companie. Rezultatul vine ca urmare a feedback-ului primit de la 76% din angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebari, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei “Great Place to Work”. Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă.

Citește mai departe …

România s-a alăturat celui mai mare forum din lume al piețelor de investiții – World Business Angels, și va fi reprezentată la întâlnirile internaționale ale investitorilor, de către Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women – rețeaua de peste 11.000 femei-antreprenor din România care primesc consultanță în afaceri. Antreprenorul român a fost numit Senator pentru România al Forumului World Business Angels.

Citește mai departe …

Agenția de marketing online și SEO TargetWeb a realizat, în perioada 1-20 aprilie 2020, pe un eșantion format din 592 de companii care își desfășoară activitatea economică în mediul virtual, un studiu privind impactul crizei generate de pandemia Covid-19 asupra e-commerce-ului din țara noastră.

Citește mai departe …

Pentru a facilita tranziția în mediul online a magazinelor fizice afectate de pandemia de coronavirus, 17 companii de top cu experiență în servicii pentru comerțul online au pus bazele inițiativei #VreauOnline, un program care oferă training gratuit și servicii specializate de transformare digitală. În cadrul programului, comercianții primesc sprijin și reduceri la pachet pentru servicii precum: crearea unui magazin digital, promovare prin marketing digital, procesare automatizată de comenzi, împachetare și livrare de colete, plata cu cardul, facturare și toate serviciile adiacente de eCommerce.

Citește mai departe …

În ultimele trei săptămâni, criza s-a adâncit puternic, cu peste jumătate din populația mondială izolată și/ sau pusă sub carantină. Acest lucru a dus la o blocare a călătoriilor, a ieșirilor sociale și a divertismentului, ceea ce afectează semnificativ industria noastră. În prezent, peste jumătate din hotelurile sub brandurile Accor sunt închise, probabil peste două treimi în săptămânile următoare. O veste bună este confirmarea recuperării inițiale a pieței hoteliere chineze, cu îmbunătățiri ușoare ale ocupării și ale activității F&B.

Citește mai departe …

MOL România și Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au anunțat astăzi un parteneriat pentru susținerea activităților didactice și a performanțelor academice ale studenților Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

Citește mai departe …

În perioada 12.01.2020 – 14.11.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Intersecția DN Centura București cu DJ401 – DN Centura București – DN4 – DN1 Oltenița – DN4 – Oltenița Port.

Citește mai departe …