Acasă » Pe categorie » Știri

Parteneriat pentru învățământ între MOL România și Universitatea Babeș-Bolyai

MOL România și Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au anunțat astăzi un parteneriat pentru susținerea activităților didactice și a performanțelor academice ale studenților Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

În perioada 12.01.2020 – 14.11.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Intersecția DN Centura București cu DJ401 – DN Centura București – DN4 – DN1 Oltenița – DN4 – Oltenița Port.

Citește mai departe …

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizarea de cod galben pentru intervalul 04.01, ora 18:00 – 06.01.2020, ora 22:00, ce vizează ninsori şi viscol în Carpații Meridionali, de Curbură și în cea mai mare parte a Moldovei. Drumarii de la CNAIR acționează în permanență pentru a menține circulația pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi în condiții de siguranță.

Citește mai departe …

Electronic Arts lansează astăzi Need for Speed™ Heat, cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video, disponibil la nivel global pe PlayStation® 4, Xbox One și Origin™ pentru PC. Need for Speed Heat propulsează jucătorii în Palm City, o lume nou-nouță, unde competitorii își pot alege propriul mod de joc: fie urcă în ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a câștiga bani pe timpul zilei, fie riscă totul pentru reputație și recompensele mari, în cursele derulate noaptea.

Citește mai departe …

Din luna octombrie 2019, Travel Brands face parte din Grupul DER Touristik, operator al brandului Dertour și una dintre cele mai mari companii de turism din lume. Tranzacția a fost autorizată de către Consiliul Concurenței și finalizată conform planificării.

Citește mai departe …

Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse și în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere și reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăți. Operațiunile efectuate pe serverele STB SA sunt necesare pentru o mai bună adaptare la structura și volumul cererii de transport.

Citește mai departe …

Toamna oferă prilejul turiștilor români să își programeze mici vacanțe de weekend sau city break-uri în România. Conform datelor portalului de rezervări hoteliere Travelminit.ro, prețul cazării în hotelurile și pensiunile din România a crescut cu 9% față de 2018 și cu 55% față de 2017. Cele mai căutate destinații din România pentru vacanțele de toamnă rămân zonele montane (Valea Prahovei, Transfăgărășanul) dar și stațiunile balneoclimaterice și chiar orașele precum București, Cluj, Iași și Timișoara.

Citește mai departe …

În perioada 14.08.2019 – 18.08.2019, se elimină semaforizarea care reglementează circulația alternativă, iar traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri pe DN7, sectorul de drum cuprins între km 152+250 și km 152+550, pe raza localității Dedulești, județul Argeș

Citește mai departe …

În perioada 06.08.2019 – 08.08.2019, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Oltenița Port – DN4 – Oltenița – DN4 – Intersecția (DN4 cu DN Centura București) – DN Centura București – Intersecția (DN Centura București cu DJ401).

Citește mai departe …

În perioada 05.08.2019 – 07.08.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Intersecția (DN CB cu DJ 104) – DN CB – Intersecția (DN CB cu DN4) – DN4 – Oltenița – DN4 – Oltenița Port

Citește mai departe …