Acasă » Pe categorie » Știri

A fost ridicată semaforizarea la Dedulești pe Dealu Negru (DN 7)

În perioada 14.08.2019 – 18.08.2019, se elimină semaforizarea care reglementează circulația alternativă, iar traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri pe DN7, sectorul de drum cuprins între km 152+250 și km 152+550, pe raza localității Dedulești, județul Argeș

În perioada 06.08.2019 – 08.08.2019, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Oltenița Port – DN4 – Oltenița – DN4 – Intersecția (DN4 cu DN Centura București) – DN Centura București – Intersecția (DN Centura București cu DJ401).

Citește mai departe …

În perioada 05.08.2019 – 07.08.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Intersecția (DN CB cu DJ 104) – DN CB – Intersecția (DN CB cu DN4) – DN4 – Oltenița – DN4 – Oltenița Port

Citește mai departe …

Compania de curierat FAN Courier câștigă, pentru a doua oară, competiția Superbrands, program internațional care recompensează reputația și popularitatea de care se bucură, în rândul consumatorilor, companii din peste 89 de țări. Este pentru prima oară în istoria locală a programului când o companie românească primește de două ori în mai puțin de 5 ani titlul de Superbrands. Primul titlu Superbrands a fost acordat companiei FAN Courier în 2017.

Citește mai departe …

Dunapack Packaging, parte a grupului austriac Prinzhorn Group, a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe (Covasna).

Citește mai departe …

UNTRR salută măsurile recent adoptate de Ministerul Transporturilor privind  formarea și examinarea șoferilor profesioniști străini în limba engleză sau spaniolă pentru obținerea certificatelor CPC și solicită în continuare ca și examinarea inițială – CPI să poată fi realizată într-o limbă de circulație internațională.

Citește mai departe …

Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară în apropiere de Cluj, în perioada 17 – 21 iulie 2018, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA.

Citește mai departe …

Lunile mai și iunie au fost pline pentru turismul din Tel Aviv. După concursul Eurovision care a avut loc la finalul lunii mai, a urmat parada comunității LGBTQ care a atras nu mai puțin de 250.000 de participanți, dintre care 45.000 de turiști. Cea mai mare paradă Pride din Orientul Mijlociu a ajuns la cea de-a 21-a ediție și a evoluat în timp de la o paradă de o zi, la un festival ce s-a desfășurat pe parcursul a câtorva săptămâni. Mai mult, dincolo de mesajul de încredere pentru comunitatea LGBTQ, parada a devenit și o importantă atracție turistică pentru Tel Aviv, anul acesta nu mai puțin de 45.000 de turiști au venit special pentru a participa la festival.

Citește mai departe …

Asociația de Psihologie și Siguranță Rutieră PsihoTrafiQ și Primăria Medgidia au demarat o amplă campanie de responsabilizare prin care își dorește să combată accidentele rutiere mortale și au instalat, în municipiul Medgidia, prima trecere de pietoni tridimensională de pe litoralul românesc.

Citește mai departe …

Între 31 mai – 9 iunie, Mercedes-Benz România a fost, pentru a treisprezecea oară, Mașina Oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania, primul și cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție.

Citește mai departe …