TAROM a suspendat operarea pe unele rute externe cu plecare din Iaşi

 

2989-vesti-bune-pentru-tarom

Compania TAROM a suspendat operarea pe unele rute externe cu plecare din Iaşi, ca urmare a limitărilor impuse de indisponibilităţi din parcul de aeronave.
“Acest lucru a survenit din cauza faptului că din luna octombrie  2016 două aeronave A310 au fost retrase din flota TAROM ca urmare a deciziei conducerii companiei  de la acel moment”, explică, într-un comunicat de presă, conducerea TAROM.
Demersurile ulterioare de înlocuire a acestora, se mai precizează în comunicat, nu au putut fi finalizate la timp pentru operarea programului de vară 2017, program care avea în vedere inițial şi operarea integrală  a rutelor externe de la Iaşi.
“Compania TAROM respectă reglementările internaţionale cu privire la tratamentul pasagerilor în oricare din condiţiile în cauză. Pasagerii pot contacta în primul rând agentul emitent al biletului de călătorie, dar şi orice agenţie TAROM. Compania  vă asigură că depune  toate eforturile pentru reluarea operării curselor externe de la Iaşi în cel mai scurt timp în condiţiile de maximă siguranţă, făcând eforturi deosebite pentru reîntregirea şi reînnoirea flotei de aeronave”, se mai arată în comunicatul TAROM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *