Telematics: noul portal DKV Live cu date în timp real

200813_PM_DKV_LIVE_DE_Bild3.jpg

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV a lansat DKV LIVE, un sistem telematic complet cu mai multe funcții suplimentare. Serviciile Track&Trace și estimarea orei de sosire oferă utilizatorilor transparență în timp real asupra lanțului de aprovizionare – ținând cont de programul de condus și repaus al șoferului. DKV LIVE oferă, de asemenea, o planificare eficientă a rutelor bazată pe datele de înaltă calitate ale hărțiilor disponibile. Planificarea rutei ia în considerare nivelul de încărcare al camionului și estimează reduceri de cost pentru clienți atunci când este selectată cea mai apropiată stație și opțiunea calitate-preț.

Tot ce trebuie făcut este conectarea unei cutii de dimensiunea unui pachet de șervețele la FM (Fleet Management Interface) în vehicul. Aceasta oferă informațiile necesare care pot fi apoi transmise și procesate în „cloud”. Toate datele pot fi vizualizate în timp real prin intermediul portalului DKV LIVE. „DKV LIVE stabilește soluții digitale pe care le cunoaștem deja ca fiind standardul în sectorul B2C, iar acum le aduce și în segmentul B2B pentru clienții noștri”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV Mobility.” Acestea includ urmărirea în timp real a livrărilor și a flotelor, de exemplu. Pe această bază, noi servicii cum ar fi determinarea exactă a timpului estimat de sosire poate crește transparența în mod semnificativ în acest domeniu aflat în plină ascensiune, reducând astfel costurile și emisiile CO2″

Pentru a doua jumătate a anului sunt planificate numeroase etape de expansiune pentru DKV LIVE. Atunci, șoferii și dispecerii vor comunica prin aplicația DKV LIVE, aceasta fiind treptat extinsă într-o soluție portal completă pentru gestionarea inteligentă a flotei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *