Timișoara Air Show 2018

spectacol-aerian11

Aeronave militare, acrobații aeriene, parașutiști și efecte pirotehnice – sunt doar câteva dintre ingredientele care vor face din a V-a ediție a mitingului aerian Timișoara Air Show un spectacol de neuitat. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 iunie, de la ora 19.00 la Aeroportul Internațional Timișoara.
Pe cer vor evolua piloții Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi formațiuni de aeronave MIG21. Aeroclubul României va evolua cu formaţia de acrobație aeriană Hawks of Romania, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicans.
Piloţii de la Formaţia ASALT vor face acrobații alături de Skybolt of Romania,  singurul avion biplan de acrobaţii din România.  Iacării Acobați vor încânta spectatorii cu elemente spectaculoase de acrobație aeriană ”acompaniate” de efecte pirotehnice.
La sol, spectatorii vor putea viziona o expoziție statică de aeronave și standuri cu aeromodele. Vor fi amplasate și standuri de vânzări produse alimentație publică. După terminarea show-ului aviatic va urma o repriză muzicală care va încheia în voie bună seara petrecută la Aeroportul Timișoara.
”Din experiența anilor trecuți, am ales ca și ediția din 2018 să o organizăm pe timp de seară, astfel încât temperatura să fie suportabilă și spectatorii să se bucure din plin de tot spectacolul și de efectele pirotehnice de la final. Pentru a facilita accesul, în acest an vom pune la dispoziție un număr mai mare de locuri de parcare astfel încât cei care doresc să vizioneze mitingul aerian să poată ajunge în timp util”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *