Trans-IT 2017, pe 28-29 septembrie, la București!

trans-it

Toamna aceasta aduce în București un eveniment B2B de referință pentru transportatori: Trans-IT, evenimentul care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică. Ediția Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms București, joi și vineri, între orele 10:00 și 18:00. Înscrieri și detalii aici.
“Trans-IT este evenimentul care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică. Prezența este obligatorie pentru orice transportator ce își dorește să rămână relevant pe o piață din ce în ce mai globalizată și mai competitivă”, spune Luigi Meclea, fondator Autologistic & Trans-IT.
Astăzi sunt înregistrate peste 54.000 de companii de transport și logistică, doar în România. Suntem parte dintr-o piață europeană ce angajează peste 11.2 milioane de oameni și generează în medie 14% din PIB-ul țărilor membre UE, o industrie dinamică și ultra-competitivă, cu jucători globali, în care ritmul accelerat de absorbție a noilor tehnologii rămâne în continuare una dintre puținele constante.
De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, managementul lanțului de aprovizionare se bazează azi la fel de mult pe digitalizare cât pe infrastructura fizică. Pentru fiecare nevoie a unei firme de logistică există acum o soluție IT care o deservește, iar Trans-IT le adună pe toate în același loc.

Descoperi, compari și alegi cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta

Trans-IT aduce sub același acoperiș elita sectorului IT: o selecție specializată de companii și start-up-uri locale alături de lideri internaționali, totul de la soluții hardware la sisteme de comunicare și traffic management.

Teme ultra-actuale, 4 track-uri de interes relevante pentru industrie

Transporturile nu puteau lipsi dintr-o conversație cu Internet of Things, Big Data și AI pe buzele tuturor. La Trans-IT poți să descoperi cum se aplică trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing și E-business.

Vezi produsele în acțiune pe Demo Stage

Totodată, expozanții își vor prezenta serviciile pe Demo Stage, cu sesiuni Q&A: burse de transport, sisteme de securitate și baze de date, servicii de advertising + mult altele de descoperit live. Urmărește Trans-IT pe Facebook pentru program: https://www.fb.com/TransITRomania

Faci networking B2B în inima industriei, top-management

La Trans IT, atât expozanții, cât și vizitatorii, pot stabili contacte cu reprezentanții celor mai importante companii din industrie. De asemenea, evenimentul este un bun prilej pentru a evalua concurența, de a te compara obiectiv cu cele mai mari nume din industrie și de a câștiga know-how aplicabil doar de la cei mai buni.

Powered by Microsoft. One-on-one cu specialistul care conectează milioane de afaceri

“IT-ul joacă un rol major în stabilitatea și eficiența industriei de Transport & Logistică, un sector vital pentru nivelul global de trai, în care colaborarea și interdisciplinaritatea sunt esențiale pentru succes. Trans-IT complementează o misiune ce ne ghidează deja de 40 de ani: cea de a facilita atingerea potențialului maxim, atât pentru indivizi, cât și pentru organizații, prin uneltele potrivite, performante și ușor de folosit”, spune Andrei Găman, Leading Enterprise Accounts at Microsoft.
* * *

Accesul la Trans-IT 2017 este gratuit, dar permis doar publicului B2B, în baza unei invitații pe care o puteți obține de aici.
Companiile IT ce doresc să expună la Trans-IT pot aplica online aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *