Transport agabaritic pentru o moara de ciment din India

„Transportul agabaritic se refera la o piesa din otel pentru o moara de ciment din India. Este vorba despre partea superioara de la o masa de macinat, avand un diametru de 6,3 metri, inaltimea de 0,95 metri si greutatea de 49,2 tone. Piesa este turnata si prelucrata de Doosan-IMGB din Bucuresti si are ca destinatie finala India”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Dinu Samboan, project cargo manager, MedTruck International.

Acesta a precizat ca greutatea totala a transportului, incluzand trailerul, este de 70 tone.

Trailerul va fi insotit de doua vehicule autorizate si de un echipaj ale politiei rutiere  si ar putea ajunge la Agigea, in aceeasi zi, pe la pranz. Potrivit reprezentantului MedTruck International, autorizatia de transport este valabila pentru doua zile, dar nu a exclus ca procedurile de transport catre Agigea sa fie finalizate in cursul zilei de azi.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), transportul agabaritic va fi realizat pe ruta: Centura Bucuresti (DN CB): intersectie DN CB – DJ 401 ÷ intersectie A2 – DN CB; A2: intersectie A2 – DN CB ÷ intersectie A2 – DN 21 (Drajna); DN 21: intersectie A2 – DN 21 (Drajna) ÷ Slobozia; DN 2A: Slobozia ÷ Giurgeni ÷ intersectie DN 2A – DN 22 – DN 3C – A4; varianta Constanta A4: intersectie DN 2A – DN 22 – DN 3C – A4 ÷ intersectie A4 – DN 39; DN 39: intersectie A4 – DN 39 ÷ Agigea.

Deoarece transportul agabaritic va ocupa intreaga parte carosabila, participantii la trafic sunt rugati sa respecte indicatiile reprezentantilor politiei rutiere, astfel incat sa nu se produca blocaje in trafic si, in masura in care este posibil, sa evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *