Transport Ar, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor, se deschide astăzi

cover TR-AR1

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 9-11 iunie, EXPO Arad, unde se deschide expoziția “Transport-AR”, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor.
În cadrul evenimentului sunt expuse următoarele categorii de produse și servicii: camioane, remorci și semiremorci, autoutilitare, microbuze, autocare, autovehicule comerciale, piese de schimb, anvelope, dotări vulcanizări, accesorii auto și tunning, echipamente de service.
La secțiunea camioane, semiremorci și utilitare vor fi prezente mărcile Scania, Daf, Iveco, Meiller, Krone, Dacia Logan Van, Opel. În cadrul salonului auto vor fi prezenți dealeri de renume ca: Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.
Prima zi a evenimentului este dedicată transportatorilor, atât prin produsele și serviciile propuse de expozanți, cât și datorită conferinței Bursei Europene de Transport EULOAD care va aborda tema “Radiografia internă a unei firme de transport”.
În ultima zi a evenimentului, 11 iunie, va avea loc un concurs de îndemânare și drift, ajuns deja la ediția a 8-a, tradiție a Transport-AR care propune un mix de adrenalină, stil și putere.

Programul de vizitare este următorul:

Vineri, 11.00-18.00

Sămbătă, 10.00-18.00

Duminică, 09.00-16.00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *