Transporturi transfrontaliere, urmărite în timp real

Pall-Ex Group - _A3S3901 S11111111

Grupul Pall-Ex este lider al inovației în industria logistică, prin lansarea la nivel internațional a unui sistem nou, prin care se oferă accesul la o tehnologie de localizare în întreaga Europă.
Pall-Ex a făcut un salt uriaș spre realizarea viziunii sale paneuropene prin investiții semnificative într-o nouă tehnologie – dezvoltând primul software care va aduce o transformare semnificativă în ce privește transportul intercontinental de marfă paletizată și va accelera strategia de creștere internațională.

Dupa 15 luni de dezvoltare, Rețeaua Pall-Ex a lansat Nexus: un mecanism care va eficientiza comunicarea între parteneri și  trasabilitatea, acționând ca o punte între toate sistemele de transport intern din Europa.

O soluție unică pentru a satisface nevoile membrilor, cele ale clienților Grupului cât și Partenerilor din Europa; beneficiile cheie ale Nexus includ consolidarea capacității Rețelei internaționale de transport, prin variante multi-lingvistice și multi-valutare Pall-Ex Connect, precum și înregistrarea fără efort a proceselor de transport de marfă intern și global.

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România, declară: „Nevoia de a dezvolta soluții tehnologice avansate și ușor de folosit, vine ca răspuns la așteptările sporite ale clienților. Facilitarea eficientă a transporturilor transfrontaliere este adevarata forță motrice din spatele dezvoltării Nexus.

„Suntem încantați să lansăm o premieră în industrie, ce oferă posibilitatea urmăririi transporturilor transfrontaliere în timp real; cu atât mai mult cu cât aceasta nu a fost disponibilă până acum, fapt ce a reprezentat o piedică reală pentru orice Rețea din industria în care activăm, în oferirea unui serviciu integrat la nivel Pan-European.

„Procesul mult îmbunătățit de înregistrare reduce riscul erorilor umane în ce privește prelucrarea informațiilor, în special cele referitoare la adresele de destinație a mărfurilor, din afara Regatului Unit; acest fapt se datorează unei baze de date complete, ce conține adresele din țările europene. În același timp, sistemul permite exportul și importul de informații care să fie automat înregistrate în program, pentru a economisi timp la introducerea comenzilor de către operatori.””

“Dezvoltarea Nexus ne permite să facem față cerințelor actuale ale Rețelei și în același timp să consolidăm Pall-Ex. Să ne fortificăm infrastructura IT astfel încât să ne putem adapta cerințelor în schimbare și să ne continuăm extinderea internațională.”

Cheia sucessului Nexus o reprezintă ușurința utilizării sale de către membrii  Rețelei Pall-Ex, care pe lângă procesul internațional de înregistrare simplificat, pot acum să descarce etichete internaționale compatibile. Să creeze un mesaj pentru livrare standardizat și de asemenea să introducă, să urmărească și să factureze transporturile interne și transfrontaliere.

În cazul în care mărfurile nu corespund dimensiunilor standard, Nexusnu permite înregistrarea acestor comenzi și obligă utilizatorul să ceară o cotație suplimentară transportatorului internațional. Astfel, acesta este informat că va primi spre livrare un palet ce depășește dimensiunile standard agreate, iar mașinile pot fi dimensionate corect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *