Acasă » Pe categorie » uncategorized

Navă pentru transportul autovehiculelor

Santierul Naval din Mangalia a livrat, la sfarsitul lunii aprilie, cea mai mare nava specializata in transportul autovehiculelor rutiere construita in zona Marii Negre si a Marii Mediterane, armatorul vasului fiind o firma din Norvegia. Potrivit unui comunicat al Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI), santierul a livrat, in 30 aprilie, prima nava specializata in transportul […]

Presiunea de a aduce marfa la timp, poluarea din trafic, pozitia indelunga la volan, programul de lucru prelungit si departarea de cei dragi sunt doar cativa dintre „vinovatii” bolilor la care sunt expusi soferii profesionisti.

Citește mai departe …

Uniunea Transportatorilor Rutieri (UNTRR) si International Road and Transport Union (IRU) au organizat la Jucu, judetul Cluj, in perioada 9-11 mai, cea de a doua editie a T-Festival – Festivalul International al Transportatorilor.

Citește mai departe …

De Ziua Copilului, Clubul de Modelism Feroviar „Tram and Train”, din cadrul Asociatiei Prietenii tramvaiului Iasi, a organizat la Palas Mall o expozitie inedita. Este vorba, practic, despre un veritabil orasel in miniatura.

Citește mai departe …

SPECIALISTUL NOSTRU

Citește mai departe …

Compania de transport feroviar din Franta, SNCF, modifica statiile, dupa ce a cumparat 2.000 de trenuri prea late, pentru o retea regionala extinsa. Lucrarile de modificare incepute sunt destul de costisitoare.

Citește mai departe …

Angajatul cu potential inalt face constant performanta peste medie la locul de munca si are potential ridicat pentru a ocupa pozitii cu una-doua niveluri peste postul ocupat in prezent. Hart Consulting a identificat 10 astfel de competente.

Citește mai departe …

… in Mexic, Dacia Logan se numeste Nissan Aprio?

Citește mai departe …

La Iasi, luna iunie va fi luna adrenalinei! East Romanian Bike Week, organizat de Asociatia Trust MC Iasi, revine si in acest an, in perioada 20-22 iunie. Cea de a treia editie a Festivalul motoarelor se anunta a fi plina de voie buna.

Citește mai departe …

Romaero SA, compania aerospatiala romaneasca infiintata in urma cu 94 de ani, produce peste 300 de tipuri de componente pentru programele comerciale Boeing. In luna mai, Romaero și Boeing au aniversat 20 de ani de parteneriat.

Citește mai departe …