UPS se angajează să utilizeze mai multe vehicule alternative, combustibili și energie regenerabile până în 2025

Flota Auto_UPS Europa (3)

UPS anunță noi obiective agresive de sustenabilitate pentru a completa flota cu mai multe vehicule care folosesc combustibil alternativ și tehnologii avansate, bazându-se în același timp tot mai mult pe sursele de energie regenerabile. Obiectivele, anunțate în Raportul de Sustenabilitate Corporativă pentru anul 2016, susțin angajamentul UPS de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) rezultate în urma operațiunilor globale la sol, cu 12% până în 2025, un obiectiv elaborat pe baza unei metodologii aprobate de inițiativa Science Based Targets.
„Fiind o organizație de mari dimensiuni, cu activitate internațională, suntem conștienți că angajamentele asumate pot modela piețele, pot accelera avansul tehnologic și pot fi un catalizator pentru investițiile în infrastructură”, a declarat David Abney, președinte și CEO UPS. „Ne bazăm pe ingeniozitatea angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri pentru a ne ajuta să atingem obiectivele care vor transforma industria de transporturi și vor stimula inovația”, a completat el.
Obiectivul UPS este ca 25% din energia electrică pe care o consumă să provină din surse de energie regenerabile până în 2025, o creștere semnificativă de la 0,2% în 2016. În plus, UPS și-a propus ca până în 2020, unul din patru vehicule nou achiziționate anual să funcționeze cu combustibili alternativi și tehnologii avansate, față de 16% în 2016. De asemenea, un alt obiectiv stabilit de companie este ca, până în 2025, 40% din totalul combustibilului utilizat pentru operațiunile de la sol să provină din alte surse decât benzina și motorina tradiționale, în creștere de la 19,6% în 2016.
UPS utilizează peste 8.300 de vehicule, la nivel global, care folosesc combustibili alternativi și tehnologii avansate. Flota companiei include vehicule electrice, electrice hibride, hidraulice hibride, pe gaz natural comprimat (CNG), gaz natural lichefiat (LNG), propan și vehicule ușoare care economisesc carburant. În plus față de utilizarea vehiculelor alternative, flota UPS utilizează în fiecare an milioane de galoane de motorină care provin din surse regenerabile cu emisii scăzute de carbon și gaz natural regenerabil (RNG).
Aceste inițiative demonstrează angajamentul companiei de a reduce impactul acțiunilor sale asupra mediului, în pofida creșterii volumului de livrări generate de comerțul electronic, care determină majorarea cantității de energie utilizate pentru exploatarea facilităților deținute și pentru alimentarea flotei de vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *