Wizz Air își extinde capacitatea în Iași

Pasager 1 milion

Wizz Air a anunțat astăzi extinderea suplimentară a operațiunilor sale din România, alocând o aeronavă nouă la Iași și adăugând șase noi rute rețelei locale în continuă creștere.

Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iași în august 2020 odată cu lansarea celor șase rute noi către Barcelona, Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino și Verona, precum și cu creșterea frecvențelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles și Tel Aviv. Biletele către aceste destinații mult așteptate pot fi deja achiziționate de pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil cu prețuri ce pornesc de la doar 119 RON*.

WIZZ își extinde continuu rețeaua din România și creează tot mai multe oportunități de călătorie cu cea mai verde flotă din Europa**; WIZZ a anunțat deja 13 noi rute în acest an care conectează România cu restul Europei și nu numai.

Angajamentul Wizz Air față de clienții români este subliniat și de creșterea puternică și pe celelalte nouă aeroporturi românești. Cu o rețea de 140 de rute din România, WIZZ va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, ceea ce reprezintă o creștere cu 10% de la an la an. Operațiunile WIZZ din țara noastră nu oferă doar acces la cele mai mici tarife între România și restul Europei, ci stimulează și piața locală a locurilor de muncă din sectoarele aviației și turismului, sprijinind mai mult de 8.000 de locuri de muncă*** în acest an în industriile asociate din toată țara.

Stephen Jones, Wizz Air Hungary’s managing director declară: „Sunt încântat că la doar două săptămâni de la anunțarea extinderii bazei din București putem aduce pasagerilor noștri din România alte vești bune. Cele mai noi rute vor conecta aeroportul din Iași cu șase minunate orașe europene, iar alocarea celei de-a treia aeronave ultra-moderne Airbus A320 va aduce la  creșteri de frecvențe pe patru dintre cele mai populare servicii ale noastre către Bologna, Bruxelles, Roma și Tel Aviv. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să primească la bordul aeronavelor sale călători frecvenți, cât și pe cei care aleg să zboare pentru prima dată. Și pentru cei care doresc să-și transforme pasiunea pentru călătorii într-o carieră, am fi încântați să-i întâlnim la sesiunile de recrutare pentru echipajelor de cabină Wizz Air”.

Cătălin Bulgariu – Directorul General al Aeroportului Internațional Iași, a declarat, la rândul său: „Evenimentul de astăzi este dovada clară a parteneriatului corect și propice dintre Aeroportul Iași și compania aeriană Wizz Air. Aducerea celei de-a treia aeronave a Wizz Air în baza noastră și operarea a șase noi destinații de către această companie, două dintre acestea nemaifiind operate niciodată de la Iași, cum sunt Berlinul și Bari, arată că aeroportul se află într-o continuă dezvoltare și că este un partener stabil și de încredere. Dezvoltarea și consolidarea poziției Aeroportului Iași în rândul aeroporturilor din țară sunt confirmate și de faptul că, la finalul lunii septembrie, aerogara noastră a fost tranzitată de pasagerul cu numărul 1 milion, cu o lună mai devreme decât anul trecut. Mai mult, și compania Wizz Air a înregistrat pasagerul cu numărul 1 milion pe o cursă operată de la Iași. Prioritatea noastră este de a veni în întâmpinarea cerințelor pasagerilor, răspunzând așteptărilor acestora prin creșterea numărului destinațiilor operate de pe Aeroportul Iași și a frecvenței acestora.”

NOILE RUTE WIZZ AIR DE LA IAȘI

Destinația        Zilele de operare    Începe din       Tarife începând de la*

Barcelona, Spania  marți, sâmbătă        1 August 2020 139 RON/29.99 EUR

Bari, Italia        marți, sâmbătă        1 August 2020 119 RON/24.99 EUR

Torino, Italia    marți, joi, sâmbătă  1 August 2020 119 RON/24.99 EUR

Berlin Schönefeld, Germania miercuri, duminică  2 August 2020 119 RON/24.99 EUR

London Southend, UK    luni, miercuri, vineri, duminică       2 August 2020 139 RON/29.99 EUR/26.99 GBP

Verona, Italia  luni vineri 3 August 2020 119 RON/24.99 EUR

 

FRECVENȚE CRESCUTE PE RUTELE EXISTENTE DE LA IAȘI

Destinația        Zboruri săptămânale

Roma Ciampino, Italia    2x5x

Bologna, Itala  2x3x

Bruxelles Charleroi, Belgia     2x3x

Tel-Aviv, Israel        3x4x

* Preț unic, inclusiv taxe de administrare. Este inclusă o geantă (max: 40x30x20cm). Gențile tip troller și fiecare alt bagaj sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com și pe aplicația WIZZ. Numărul de locuri la prețurile indicate sunt limitate.

** Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene în august 2019 (57,7 g / km / pasager).

*** Conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *