Zboruri directe la Cairo și Erevan

tarom35rrr

La începutul lunii aprilie, odată cu debutul orarului de vară, a avut loc inaugurarea, în premieră în istoria TAROM, a rutei aeriene Bucureşti – Erevan şi reluarea cursei Bucureşti – Cairo, o cursă cu tradiţie din portofoliul TAROM şi singura rută spre Africa, suspendată în anul 2013.

“Ne bucurăm să putem deschide noi porţi către lume prin intermediul acestor noi rute, fie că acest aspect vizează facilitarea interacţiunilor de  business, fie că răspunde deopotrivă curiozităţii pasagerului atras de noutate, nevoii lui de relaxare sau incursiune în istorie. Extinderea reţelei de zbor reprezintă un proces continuu. Suntem foarte optimişti în privinţa profitabilităţii acestor curse, iar în acelaşi timp nerăbdători să îi întâmpinăm pe pasagerii noştri la bordul aeronavelor”, a declarat Florin Susanu, directorul general al TAROM.

Zborurile București – Cairo și Bucuresti – Erevan sunt operate cu două frecvenţe pe săptămână, cu plecare şi retur în zilele de miercuri și duminică, respectiv miercuri si vineri.

Pentru un zbor dus-întors, pe ruta Bucuresti – Cairo, preţurile pornesc de la 193 euro, iar pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Erevan, preţurile pornesc de la 175 Euro.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Mai multe detalii despre biletele de avion București – Cairo si Bucureşti – Erevan aici şi aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *