Bridgestone anunță noul nume al companiei din domeniul telematicii: Webfleet Solutions

1Webfleet

În urma achiziției TomTom Telematics de către Bridgestone Europe (Bridgestone) la 1 aprilie 2019, Bridgestone a anunțat că numele companiei TomTom Telematics va deveni Webfleet Solutions, începând cu 1 octombrie 2019.

Achiziția TomTom Telematics este inițiativa companiei Bridgestone de a își consolida capacitățile digitale, fiind parte a transformării sale continue, de la un producător de anvelope premium într-un lider de soluții pentru mobilitate. Noua companie din cadrul Bridgestone este furnizorul principal de soluții pentru flote din Europa, o industrie în continuă creștere.

Achiziția a consolidat amprenta companiei Bridgestone în domeniul soluțiilor bazate pe date, care fac operațiunile unei flote mai eficace și mai eficiente. Acum, Webfleet Solutions – nume inspirat de principala sa platformă de soluții WEBFLEET, care oferă de 20 de ani o telematică de calitate superioară pentru flote – reflectă inițiativa companiei Bridgestone de a oferi o gamă extinsă de soluții de mobilitate digitală și flote pentru clienții săi și de a își consolida o poziție globală de conducere. Afacerea EMEA servește acum peste 1,2 milioane de vehicule cu abonamente de mobilitate și soluții de flotă.

Paolo Ferrari, CEO & președinte Bridgestone EMEA: „Când am achiziționat Webfleet Solutions la începutul anului, am creat o bază centrală de soluții pentru flote. Împreună avem toate capacitățile de a fi lideri într-o zonă de mobilitate incredibil de interesantă, inovatoare și aflată într-o creștere rapidă și continuă. Avem ambiția, infrastructura și resursele, datele și ideile și avem oamenii și cunoștințele lor de neegalat. Deoarece noile lumi ale mobilității conectate și autonome devin rapid o realitate atât Bridgestone, cât și Webfleet Solutions vor asigura clienții faptul că se pot bucura de fiecare beneficiu al acestei noi ere”.

Așa cum au procedat de la prima confirmare a achiziției, echipele Bridgestone și Webfleet Solutions vor continua să exploreze noi oportunități și să inoveze împreună, pentru a dezvolta în continuare o afacere de valoare pentru clienții lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *