• Știri

Compania de curierat a atins venituri record de 25,7 milioane de euro. Fata de 2012 sunt cu aproape sase milioane de euro mai mult. Cargus si-a vazut astfel rasplatite investitiile facute anul trecut în infrastructura si servicii. 54% din cresterea totala a fost realizata prin achizitia de noi clienti si valorificarea portofoliului existent din segmentul comertului online. Noi produse, precum Express BOX, un serviciu de livrari de pana la cinci sau zece kilograme cu ambalaj gratuit, au asigurat o crestere de 5% pe segmentul clientilor mici si mijlocii care platesc numerar.

2013 este un an record pentru Cargus

2013 este un an record pentru Cargus: Venituri de 25,7 milioane de euro


Gian Sharp, CEO Cargus, explica evolutia rapida a companiei pe piata locala de curierat: „Ne-am propus sa transformam anul 2013 intr-un an definitoriu pentru Cargus. Compania a beneficiat de investitii masive. Si-a propus sa creasca intr-un ritm superior celui din ultimii ani sustinand activ industria de comert electronic din Romania. Straduindu-se, in aceeasi masura sa ofere cele mai bune servicii integrate de pe piata. Rezultatele obtinute ne arata ca 2013 a fost un an de succes, iar cresterea de 20% fata de 2012 vine dupa o evolutie pozitiva pe toate categoriile de clienti din portofoliu“.


Primele doua luni ale anului 2014 ofera noi perspective pozitive. Volumul livrarilor efectuate de Cargus a crescut cu 54% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, in special datorita unei cresteri de 90% a livrarilor pentru sectorul de comert electronic, dar si printr-o crestere de 37% a volumelor din segmentul B2B.

Sursă foto: cargus.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *