25% reducere, un an, cu Cardul TrenPlus!

cardplus

CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
Față de anul 2015, în anul 2016 numărul utilizatorilor de Card TrenPlus a crescut cu circa 5%, iar călătoriile efectuate în baza Cardului TrenPlus au crescut cu aproximativ 10%.
Cardul TrenPlus are valabilitate un an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 de lei. Poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.
Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TrenPlus, este necesară completarea unui formular care este disponibil și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat – vezi aici).
În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%.
În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).
În cazul deteriorării Cardului TrenPlus se poate emite un „Card TrenPlus-Duplicat” cu aceeași valoare, în baza unei noi cereri de emitere a cardului unde  se va preciza motivul solicitării duplicatului.
Începând cu astăzi, 1 februarie 2017, posesorul unui Card TrenPlus care reclamă pierderea sau furtul acestei legitimații de transport va trebui să își procure un nou card contra cost.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *