Air France lansează a patra cursă zilnică pe ruta București – Paris

Air France Paris222

De pe 30 martie 2015, Air France își va consolida prezența la București prin introducerea unei noi frecvențe zilnice între București și Paris.
Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de Air France şi celor două zboruri efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta București – Paris. Membre în aceeași alianță aeriană, Skyteam, Air France și Tarom au încheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurând astfel conexiunea facilă atât a pasagerilor Tarom cât și Air France spre alte destinații intercontinentale.
Noul zbor cu plecare din București va avea indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55.  Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Conexiuni mai scurte spre întreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.
Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2h 40 minute, timp îmbunătățit cu aproximativ două ore.
La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h 45 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *