Anvelopa Goodyear Efficient Grip Performance, pe podium în 11 teste ale unor reviste din Europa

Goodyear_Efficientgrip_Performance1

Goodyear anunță că anvelopa EfficientGrip Performance s-a plasat pe podium în 11 teste dedicate anvelopelor de vară și realizate de reviste importante de profil din Europa, în cinci dintre aceste teste anvelopele Goodyear fiind pe primul loc. Testele, care au fost desfășurate din mai și până în noiembrie 2014 pe o gamă variată de dimensiuni și publicate în perioada februarie-martie, recunosc performanțele acestei anvelope atât în condiții de carosabil umed cât și pe drum uscat.
Anvelopa EfficientGrip Performance a fost plasată prima în 5 din aceste teste prestigioase și publicate în: Teknikens Värld, Aftonbladet Bil,  ADAC/Stiftung Warentest, ACE-Lenkrad/GTÜ/ARBÖ și ÖAMTC/TCS. Anvelopa a ocupat locurile doi și trei în șase alte teste, prezentate în: ADAC/Stiftung Warentest, ÖAMTC/TCS, Auto Motor und Sport, Auto Straßenverkehr, și alte două în Que Choisir.
„Suntem mândri de performanța anvelopei EfficientGrip Performance în testele pentru anvelope de vară. Rezultatele înregistrate în cele mai importante publicații din EMEA ne ajută să punem din nou în evidență capacitățile pe care le are această anvelopă, precum distanțele de frânare scurte atât pe carosabil umed cât și uscat și consumul redus de carburant pe toată durata de viață a anvelopei grație tehnologiei pe care o încorporează pentru controlul uzurii”, a spus Hans Vrijsen, director marketing EMEA la Goodyear.
„În plus, majoritatea anvelopelor EfficientGrip Performance au rating A la aderența pe carosabil umed și B la eficiența consumului de carburant, marcând astfel cel de-al doilea an în care anvelopele cu rating BA de la Goodyear au înregistrat o performanță bună în testele dedicate anvelopelor de vară”, a adăugat Vrijsen.
În plus față de performanța impresionantă a anvelopei EfficientGrip Performance, anvelopa EfficientGrip SUV a fost prima în testul pentru anvelope realizat de Auto Zeitung și Auto Bild allrad, iar anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 a ocupat primul loc în testul realizat de Auto Zeitung și locul trei în testul realizat de Auto Bild Sportscars.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *