Bilete online pentru Oravița-Anina și retur

anina11

Pentru călătoria de la Oravița la Anina şi retur există de acum posibilitatea de a cumpăra și online biletele de tren. Orice unitate de vânzare din țară, stație sau agenție de voiaj CFR, pune în vânzare bilete pentru această rută.
Este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte peste două treimi din întregul traseu (21 de kilometri).
Trenurile au în componență două vagoane (trei în sezonul estival) și circulă în fiecare zi după următorul program:
R 9695 Oraviţa pl. 11:15, Anina sos. 13:05
R 9694 Anina pl. 13:30, Oraviţa sos. 15:20
Se pot cumpăra bilete, inclusiv cu locuri rezervate, pentru călătoriile individuale sau grupuri mici, cu anticipație de 30 de zile, la care se aplică ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, biletul de weekend, reducerile la achiziționarea cu anticipaţie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puțin 20 de persoane, etc.), precum și reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.).
În plus, la cumpărarea online se acordă o reducere suplimentară de 5% care se cumulează cu orice alt discount (de exemplu, cu reducerea aferentă biletului dus-întors).
Pentru grupurile organizate de cel puțin 30  persoane, călătoria poate fi planificată până cu două luni înainte, iar reducerile pot ajunge si până la 35% (pentru grupuri mari de peste 45 de persoane) acest lucru fiind o bună oportunitate pentru agențiile de turism.
Detalii sunt disponibile și pe www.cfrcalatori.ro/12619  (despre Oravița- Anina) și www.cfrcalatori.ro/256 (despre reducerile de grup).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *