Blue Air, cea mai punctuală companie aviatică

 

Blue Air - aircraft1

În raportul pe luna decembrie 2019 al companiei de consultanță și cercetări de piață din domeniul aviației, OAG (Official Aviation Guide), Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, după numărul de pasageri transportați, se află pe locul 1 în ceea ce privește punctualitatea, între companiile aeriene cu prezență semnificativă în România.

În acest clasament, publicat lunar de OAG, Blue Air a avut o rată a punctualității de 86,8%, mai mare decât a principalilor săi competitori de pe piața românească. Această rată a punctualității este calculată pe baza tuturor zborurilor operate de Blue Air în luna decembrie, și anume 1.757 de zboruri. În conformitate cu standardele OAG, un zbor este considerat întârziat dacă aterizează la destinație cu 15 minute după ora oficial anunțată.

În plus, în conformitate cu OAG, Blue Air a avut 0,0% zboruri anulate, fiind una dintre puținele companii din lume cu această performanță într-o lună caracterizată în general de probleme climatice și număr crescut de zboruri datorate perioadei de vacanțe.

OAG (Official Aviation Guide) este cea mai cunoscută firmă de consultanță și cercetări de piață din domeniul aviației. Fondată în 1929, OAG este un etalon în ceea ce privește procesarea de date din industrie. Pentru a consulta performanțele celor 333 de companii aeriene urmărite de OAG, va invităm să accesați acest link: https://www.oag.com/december-2019-airlines-on-time-performance?

“Ne bucură că rezultatele muncii noastre sunt recunoscute și la nivel internațional de o instituție precum OAG. Este o confirmare a atenției pe care o acordăm respectării cu strictețe a orarelor și ne impulsionează să continuăm să păstrăm locul întâi și în acest domeniu”, a declarat Dl Cristian Buciu, Director Operațiuni Blue Air.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *