Cargus a inchiriat un spatiu de depozitare si birouri de 5.000 mp in nordul Capitalei

DTZ Echinox a asistat Triton International Cargo in valorificarea proprietatii companiei, situata intr-o zona de top pentru segmentul distributiei si logisticii, avand standarde inalte de calitate ale constructiei. DTZ a oferit Cargus cea mai buna optiune pentru extinderea operatiunilor companiei, conform cerintelor complexe si specifice profilului activitatii de curierat: localizare prime in zona de nord, proprietate clasa A, parcare exterioara ampla, suprafata de birouri generoasa conectata cu spatiul de depozitare, acces rapid si termeni comerciali competitivi. 
„Implicarea intr-o tranzactie de nisa pentru segmentul logistic, unde optiunile de inchiriere au fost extrem de limitate, ne bucura foarte mult. Promptitudinea si inspiratia noastra s-au completat perfect  cu increderea si suportul extraordinare pe care le-am avut atat de la Triton, cat si de la Cargus”, a declarat Rodica Tarcavu, directorul departamentului Industrial in cadrul DTZ Echinox.
In Romania, compania Cargus se afla in top 3 jucatori pe piata de curierat. Firma s-a desprins din compania DHL si a fost preluata de fondul de investitii ABRIS Capital Partner in octombrie 2012.
Triton International Cargo este o companie romaneasca infiintata in anul 1999 oferind servicii de logistica si transport, in special pentru industria auto, branduri reprezentative: Subaru, Toyota, etc.
DTZ Echinox a intermediat tranzactii de peste 22,000 mp spatii de depozitare in ultimele 18 luni.  Printre clientii companiei se numara: M&M Militzer, E Van Wijk, Profi, UPS, Pioneer.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *