Cărtureşti deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri

Cărtureşti, cel mai important lanţ de librării de pe piaţa locală, va deschide la finalul lunii mai o librărie la parterul clădirii de birouri America House din Bucureşti, din  Piața Victoriei, marcând două premiere pentru piaţa locală: lansarea unui nou concept Cărtureşti pe un format mai mic, respectiv prima librărie la parterul unei clădiri de birouri din Bucureşti.

Noua locaţie Cărtureşti va avea o suprafaţă de aproximativ 92 metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

America House este o clădire reper pe piaţa birourilor din Bucureşti, având o suprafaţă ȋnchiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Schlumberger, Mastercard sau Țuca Zbârcea & Asociaţii. Pe o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi, clădirea beneficiază de una dintre cele mai ofertante zone comerciale din cadrul unui proiect de birouri, mixul de retail fiind format din cafenele şi restaurante precum Starbucks, McDonald’s, Cooperativa FruFru sau Condimental, un centru de fitness World Class şi servicii – bancă, farmacie, curăţătorie, chioşc de ziare Inmedio.

„Suntem entuziasmați de deschiderea Cărturești în cadrul America House. În primul rând pentru că ne aduce mai aproape de cititorii noștri de acolo, dar și pentru că ne dă ocazia să ne jucăm cu o nouă formulă Cărturești. Proiectul pe care îl propunem este o variantă pe scurt a ceea ce am construit până acum: un spațiu mic, dar vibrant, în care să iei o pauză adevărată și să te bucuri de ideile, imaginile, aromele și muzicile selectate pentru timpul tău”, spune Alexandru Știrbu, director comercial Cărturești.
Librăria de la Piața Victoriei e gândită ca un office playground, în care prioritate au lucrurile care aduc bucurie și idei bune pentru viața de zi cu zi de la birou: cărți despre dezvoltarea personală și creșterea echipelor, titluri de business, selecții speciale de ficțiune și eseu, obiecte de papetărie reinterpretate în cheie ludică. “Când am alcătuit oferta am avut în minte un profil de cititor foarte atent cu timpul său, care alege să investească în continua sa dezvoltare prin lectură și experiențe culturale. Sperăm să găsească în Cărturești Victoriei o oază de inspirație în mijlocul orașului”, explică Alexandru Știrbu.

Dana Radoveneanu-Senior Consultant-Retail Agency-Cushman&Wakefield Echinox(S)

„Cărtureşti va deschide ȋn această primăvară un spațiu aparte, pentru lectură și socializare, la parterul clădirii America House, aceasta fiind prima locaţie ȋntr-o clădire de birouri. Conceptul va fi adaptat pentru a se plia la cele mai noi tendinţe de retail şi la profilul clienţilor din Piaţa Victoriei, una dintre cele mai aglomerate zone pietonale şi de business din Bucureşti”, adaugă Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Cărtureşti Victoriei va fi cea de-a zecea librărie a companiei din Bucureşti, ȋn timp ce ȋn cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise alte 17 unităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *