CFR Marfă câştigă licitaţia organizată de Complexul Energetic Hunedoara

1100-cfr-marfa-a-vandut-1951-de-vagoane-ca-fier-vechi

CFR Marfă anunţă câştigarea licitaţiei de transport cărbune energetic, organizată pe 28 iulie de Complexul Energetic Hunedoara, continuând astfel colaborarea începută în anul anterior.
Licitaţia a avut ca obiect „atribuirea contractelor de transport cărbune energetic pe calea ferată între punctele de expediţie ale furnizorilor şi staţia CFR Mintia, respectiv antestaţia Triaj şi a serviciilor de transport cărbune brut de la staţiile CFR Paroşeni, Livezeni şi Lupeni la Halta Vulcan, respectiv a serviciilor de manevră feroviară pe liniile ferate industriale  proprietate S.C.E.H. SA Petroşani”.
Contractele de transport vor fi încheiate pe o perioada de doi ani, iar cantitatea transportată va fi de 2,4 milioane de tone de cărbune, respectiv 1,1 milioane de tone pentru servicii de manevră. La licitaţie a participat şi SC Grup Feroviar Român SA, oferta CFR Marfă fiind desemnată câştigătoare.
Încheierea acestui contract dovedeşte capacitatea CFR Marfă de a colabora cu cei mai mari clienţi de pe piaţa transportului feroviar din România, societatea având parteneri  precum Complexul Energetic Oltenia, Conpet, ArcelorMittal Galaţi, Azomureş Târgu Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *