CFR Marfă, la TransLogistica 2015

sigla-CFR-Marfa-mare1

În perioada 14–17 octombrie 2015, CFR Marfă va participa împreună cu casa sa de expediţie SC ROFERSPED SA la cea mai importantă expoziţie dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din domeniul transporturilor – TransLogistica 2015, expoziţie ce va avea loc în spaţiul expoziţional Romexpo.
Piaţa de logistică din România – una dintre cele mai atractive din sud-estul Europei – se reuneşte pentru prima dată într-o expoziţie de profil, expoziţie care se bucură de o largă participare a jucătorilor de profil, reprezentanţi ai tuturor segmentelor logistice.
Prezenţa CFR Marfă la acest eveniment reprezintă o excelentă oportunitate de a-şi prezenta serviciile şi de a identifica noi parteneri de afaceri atât pentru societate cât şi pentru casa de expediţie. Se vor prezenta servicii şi produse din domeniu, cum ar fi: transport de marfă şi servicii de logistică, canale de distribuţie sau sisteme informatice dedicate activităţilor de transport şi logistică.
Manifestarea va fi însoţită de un vast program de conferinţe care reunesc specialişti de prestigiu, forumuri tehnice şi mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transportului, oferind vaste oportunităţi de promovare şi încheieri de noi parteneriate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *