CHEP România a inaugurat un nou service centre, la Timișoara

 

CHEP, lider mondial în reutilizarea prin închiriere a paleţilor şi containerelor, a inaugurat recent un nou service centre, la Timişoara, menit să susţină activitatea clienţilor săi din partea de vest a României. Cu o capacitate de stocare de 10.000 paleţi, acest service centre asigură în întregime necesarul de paleţi al clienţilor din regiune.
Pe baza principiului de reutilizare prin închiriere a paleților, beneficiarii doar închiriază paleții necesari pentru perioada în care au nevoie de aceștia. Conversia la sistemul CHEP presupune, în primul rând, eliminarea activităţilor de colectare, de inspectare şi reparaţie a paleţilor, precum şi reducerea riscului de refuz a mărfii la recepţie şi a penalităţilor aferente din partea lanţurilor din comerţul modern.
Inspecţia paleţilor se desfăşoară conform standardelor de calitate CHEP, dezvoltate în urma testelor efectuate în centrul de cercetare din Orlando, SUA. Standardele garantează integritatea structurală a paleţilor, asigurând totodată un nivel constant al calităţii. La Timişoara se efectuează momentan doar inspecţia, iar toate reparaţiile necesare sunt realizate la service centre-ul de la Ploieşti. Din a doua parte a anului 2015, CHEP va iniţia la Timişoara şi procesul de reparaţii.

Gabriel Andronescu_GM, Chep Romaniaaa
„CHEP România îşi propune să fie mereu aproape de clienţii săi şi să vină în întâmpinarea nevoilor acestora cu o ofertă de servicii de cea mai bună calitate, la costuri cât mai avantajoase. Deschiderea noului service centre CHEP la Timişoara ne ajută să ne atingem acest obiectiv şi întregeşte portofoliul de servicii CHEP în România, reprezentând totodată o dovadă a consolidării prezenţei noastre pe piaţa locală”, a declarat Gabriel Andronescu, Country General Manager CHEP România.
Primul service centre CHEP în România a fost deschis la Ploieşti în 2012 şi are o suprafaţă interioară de 2000 metri pătrați şi exterioară de 12.000 metri pătrați, numărând 27 de angajaţi.
În România, CHEP pune la dispoziţia clienţilor patru tipuri de paleţi care acoperă nevoile jucătorilor din FMCG în funcţie de specificul activităţii: paletul tip Euro (1200 x 800 mm) standardul liniilor de producţie existente în România şi solicitat de către lanţurile internaţionale de retail şi de comerţul tradiţional, paletul industrial (1200 x 1000 mm) folosit cu precădere la export şi în industria băuturilor, două tipuri de paleţi detip display pentru creşterea vânzărilor şi a vizibilităţii în magazine, respectiv jumătatea de palet (800 x 600 mm) şi sfertul de palet (600 x 400 mm).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *