CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania, începând cu luna iunie.

Foto_Daniel Paraschiv, CTP Romania11111111
El va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru (S2) din 2018, concentrându-se în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II.
Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri, precum și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți.
În zona de vest a țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. Daniel Paraschiv are o experiență vastă, dobândită de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în județul Cluj. Înainte de a se alătura CTP,  a petrecut aproape 3 ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport. Cu o experiență de peste 10 ani ca Director de Vânzări în industria auto din Cluj-Napoca, Daniel Paraschiv este considerat o alegere excelentă pentru consolidarea poziției CTP pe piața locală prin localizarea, definirea, negocierea, încheierea și dezvoltarea relațiilor de afaceri din această regiune.
“Suntem foarte multumiți de alegerea făcută prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Consider că experiența și cunoștințele sale în domeniul vânzărilor sunt un real câștig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Ca urmare, cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală. Scopul nostru este să ne adaptăm nevoilor chiriașilor noștri, așadar ne-am întărit echipa pentru a oferi clienților existenți și viitori servicii de cea mai bună calitate, ca întotdeauna”, a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *