De ce se circula prost in Bucuresti?

Principala cauza a consumului urias pe care il scot masinile noastre este sincronizarea defectuoasa a semafoarelor din Bucuresti. Cu ce drept ne obliga Comisia de Circulatie sa platim dublu la carburanti si sa stam asa de mult blocati in trafic?

Traficul din Bucuresti este cel putin jenibil – adica JENANT si PENIBIL la un loc. Ne apuca rasul cand plecam fericiti de la un semafor si peste 100 de metri trebuie sa franam, chiar daca suntem pe drum principal, fara trafic din strazile secundare, dar se pune rosu. Dar ar trebui sa ne apuce plansul, nu alta.

Masinile consuma cel putin dublu decat normal, din cauza semafoarelor prost sincronizate sau deloc sincronizate, ceea ce rezulta in noxe mult mai mari, poluare si un aer murdar si plin ne vapori nocivi.

Un angajat al Primariei din Bruxelles, Belgia, venit la Bucuresti, insarcinat cu problemele de trafic din tara francofona, a spus ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui. Nu este normal ca pe o strada mare, principala, cum este Bulevardul Unirii de exemplu, sa te opresti la toate semafoarele. „Cu siguranta este una dintre cele mai prost managerizate circulatii din Europa” a spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *