Distractie la Bran, cu concursuri off-road

Felicia Niculae

Actiunea a reunit peste 90 de pasionati ai marcii, veniti la Bran din toate colturile tarii la bordul a 40 de autovehicule Dacia Duster. Alaturi de fanii acestui model, s-au aflat presedintele-director general al Dacia, Nicolas Maure, si directorul Renault Commercial Roumanie, Thomas Dubruel.
Invitati speciali au fost membrii clubului Duster 4×4 Everyone, format din angajati ai grupului Renault Romania, care concureaza cu masini Dacia Duster in competitii nationale si internationale de off-road.

Autospeciale modificate

Participantii si locuitorii din zona s-au bucurat de caravana de 40 de masini ce s-a deplasat de la Bran catre Poiana Brasov. Au putut fi admirate doua autospeciale Dacia Duster modificate de echipele de inginerie ale Renault Technologie Roumanie – Duster Army si Duster Buster, precum si un autovehicul Duster echipat cu cele mai importante accesorii existente in oferta Dacia.

Trasee dificile

Atractia principala a evenimentului a fost reprezentata de concursurile off-road, organizate in doua etape: categoria standard (masculin si feminin) si categoria vehicule echipate cu pneuri speciale.
La categoria standard, concurentii au avut de parcurs, contra cronometru, un traseu denivelat si presarat pe alocuri cu portiuni de apa si noroi. Un parcurs special a fost rezervat posesoarelor de Duster, multe aflate la primul concurs de acest fel.
Participantii cu vehicule echipate cu pneuri speciale (AT/MT) si-au pus masinile la incercare pe un traseu mult mai dificil, in care au contat dotarea masinii, dar si experienta soferului in a aborda santuri adanci si pante abrupte.
„Este fascinant sa vad cat de mult isi iubesc masina proprietarii de Duster si ce pot face in off-road, chiar si cu versiunea 4×2. In plus, si eu sunt proprietarul unui Duster pe care l-am cumparat in 2011 si de care sunt foarte mandru”, a precizat, dupa eveniment, Nicolas Maure.
La randul sau, Thomas Dubruel a impartasit entuziasmul fanilor prezenti la eveniment si a subliniat ca astfel de intruniri, devenite deja o traditie, transmit un mesaj de incredere in marca Dacia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *