Acasă » Pe categorie » Fără categorie

KLM schimbă interiorul cabinelor pentru 14 aeronave Boeing 737-800

KLM Royal Dutch Airlines, cea mai veche companie aeriană din lume, a început procesul de modernizare a interiorului cabinelor pentru 14 aeronave Boeing 737-800, atât la Business Class, cât și la Economy Class.

Jumătate dintre români (52%) își spală mașina atunci când aceasta este foarte murdară, potrivit unui sondaj realizat de MOL România în perioada 13-21 aprilie. Cei chestionați au spus că, printre criteriile de curățare importante sunt spălarea pragurilor (81%), aspirarea asistată a interiorului autoturismului (79%) și existența unui serviciu de igienizare a habitaclului (75%).

Citește mai departe …

DKV Mobility, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și furnizor de soluții inteligente de încărcare pentru mașinile electrice, oferă acum clienților săi acces la peste 160.000 de puncte de încărcare publice din întreaga Europă

Citește mai departe …

Vineri, 23.04.2021, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect ”Proiectare și Execuție Autostrada de Centura București km 0+000 – km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770, Lot 1: km 2+500-km 20+000”.

Citește mai departe …

Concluziile unui studiu efectuat recent de Horváth & Partners relevă că 97% dintre proiectele de infrastructură mare, raportat atât la nivel global cât și la România, au avut întârzieri de implementare din cauza relației deficitare cu autoritățile și a amenzilor.

Citește mai departe …

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de transport și soluții logistice, a înregistrat, în 2020, un business în creștere cu peste 3%, în ciuda contextului socio – economic dificil determinat de criza pandemică. De asemenea, anul trecut compania a raportat un avans cu peste 40% a numărului total de transporturi efectuate.

Citește mai departe …

Huawei a anunțat, la cea de-a 19-a expoziție internațională a industriei de automobile din Shanghai, că va comercializa, alături de compania auto chineză SERES, un vehicul electric – noul SERES SF5, ce va fi disponibil în magazinele Huawei din toată China. Este pentru prima dată când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său „1 + 8 + N”.

Citește mai departe …

În contextul relaxării restricțiilor și redeschiderii treptate a granițelor, compania aeriană Air France, cel mai longeviv operator pe ruta București-Paris, anunță consolidarea programelor de zbor și creșterea graduală a frecvențelor curselor.

Citește mai departe …

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Citește mai departe …

Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, anunță semnarea unui contract cu municipiul Iași pentru livrarea a 20 autobuze electrice Solaris Urbino 12.
Procedura de achiziție a fost organizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar valoarea contractului se ridică la 51,62 milioane de lei + TVA. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate și șase stații de încărcare electrică rapidă și alte 20 stații de încărcare lentă. Termenul de livrare a vehiculelor este de maximum 22 de luni.

Citește mai departe …