Acasă » Pe categorie » Feroviar

Vagoane de dormit sau cușetă la trenuri de zi

Din 8 aprilie 2021, CFR Călători introduce un serviciu nou: vagoane de dormit sau cușetă în compunerea trenurilor de lung parcurs, cu circulație pe timp de zi, și cu ofertă de preț specială.
În prima etapă, aceste vagoane vor fi introduse pe rutele Iași – Timișoara și retur și București Nord – Baia Mare și retur.

Din 15 martie 2021, între București Nord și Constanța va fi introdus în circulație un nou tren. Solicitările și nevoile de transport ale călătorilor sunt concretizate în servicii noi atunci când există cerere și sunt întrunite și toate condițiile.

Citește mai departe …

În perioada stării de alertă şi în contextul pandemiei de coronavirus, Societatea de Transport Bucureşti – STB SA asigură confortul şi protecţia călătorilor în toate vehiculele aflate pe traseu prin utilizarea aerului condiționat şi a sistemului de climatizare. Nu este utilizată funcția de recirculare a aerului din interior, ci doar introducerea de aer proaspăt și rece, din exterior.

Citește mai departe …

CFR Călători repune progresiv în circulație, începând cu data 1 iulie 2020, trenurile internaționale a căror circulație a fost suspendată în corelație cu măsurile luate de autorități în contextul pandemiei cu coronavirus.

Citește mai departe …

CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri în trafic intern, începând de mâine 25 martie 2020.
Se asigură atât circulaţia trenurilor de navetă pentru a facilita deplasarea cetăţenilor la/dinspre locul de muncă, cât şi circulaţia trenurilor pe distanţe lungi care să asigure legăturile inter regionale.

Citește mai departe …

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Citește mai departe …

Trenurile CFR Călători care se întorc astăzi de pe Valea Prahovei în Capitală au capacitatea dublată.

Numărul vagoanelor este dublu față de aceeași perioadă a unei zile obișnuite, ajungând la aproape 80 pe parcursul întregii zile de astăzi. Aceasta înseamnă că peste 6600 de turiști se vor putea întoarce de la munte cu trenul în Capitală, față de 3600 într-o zi obișnuită.

Citește mai departe …

Pentru cei care doresc să călătorească în Europa cu trenul, la prețuri accesibile, CFR Călători pune în vânzare şi în acest an oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass.

Citește mai departe …

CFR Călători reamintește clienților săi că pot beneficia de reduceri, în weekend, cuprinse între 15% și 56%.

Citește mai departe …

Luni, 19 august 2019, la ora 14:15, pe podul de la intrarea în stația Dornești, a avut loc deraierea locomotivei și a primelor 4 vagoane dintr-un convoi de manevră ce circula dinspre stația Rădăuți spre stația Dornești. Din cele 4 vagoane deraiate, a doilea vagon este răsturnat la 45% spre interiorul curbei liniei de cale ferată.

Citește mai departe …