Finantare de aproape 5 milioane de euro pentru Dacia

Contractul de finantare dintre MECMA si fabrica de la Mioveni, in calitate de beneficiar al Programului Operational Sectorial ‘Cresterea Competitivitatii Economice’ – operatiunea de Investitii productive pentru intreprinderile mari – apelul de propuneri de proiecte pentru anul 2010, are o valoare totala de 54,1 milioane lei si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 20 milioane lei.

Proiectul se va implementa in localitatea Mioveni, judetul Arges – Regiunea Sud-Muntenia, si se va derula pe o perioada de 36 luni.

Obiectivul general al proiectului este sa contribuie la cresterea productivitatii S.C. Automobile Dacia SA, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul Uniunii Europene.

Contractul de finantare este primul semnat in cadrul celui de-al doilea apel dedicat investitiilor in intreprinderi mari, in care urmeaza sa fie finantate 45 de proiecte, ce vor beneficia de finantare nerambursabila prin POS CCE, in valoare de 515.362.527 lei.
SURSA: Agerpres

capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *