Firestone introduce noua gamă ON/OFF road

FS_TBRFS833HiRes_Photo_EUx

Brandul de anvelope Firestone are o nouă linie de anvelope extrem de robuste pentru uz combinat on și off road. Noile modele FS833 Steer, FD833 Drive și FT833 Trailer oferă rezistență sporită, durată extinsă de viață și o bună aderență pe o gamă extinsă de terenuri dure.

Siguranță și performanță

Noile anvelope Firestone ON/OFF includ marcajul M+S, pentru utilizare pe noroi și zăpadă proaspătă sau în proces de topire, oferind o mai bună aderență și frânare față de anvelopele standard. FS833 și FD833 vin și cu marcajul Alpine, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în condiții extreme de iarnă.

Tehnologii de ultimă generație

Noile anvelope folosesc tehnologii avansate, precum “Tie Bars” incorporate care cresc rigiditatea generală a blocurilor și îmbunătățesc amortizarea. Așadar, anvelopelere zistă mai mult și nivelul de zgomot de rulare este redus. Ele sunt de asemenea construite cu un talon subțire pentru a minimiza volumul, ceea ce scade greutate aanvelopelor și prin urmare se reduce consumul de combustibil și crește capacitatea de încărcare a mașinii.
Noile anvelope Firestone ON/OFF au o construcție robustă, ceea ce le face ideale pentru recanelare și reșapare pentru o viață îndelungată.

AnvelopeleFS833 Steer: pentru o treabă bine făcută

Datorită compusului rezistent și îmbunătățit, noile anvelope On/Off oferă performanță de lungă durată. Design-ul canelurilor oferă operatorilor de tir sistemul de manevrare și de aderență de care au nevoie, în timp ce construcția robustă reduce riscul de tăiere și ciobire.

Anvelopele FD833 Drive: te țin în mișcare

Benzile de rulare adânci și largi oferă o tracțiune sporită pentru această anvelopă de condus, pe distanțe considerabile. În plus, benzile de rulare ale modelului FD833 se curăță singure în timpul mersului, pentru o performanță crescută a condusului.

Anvelopele FT833 Trailer: transporți mai mult și mai departe

Abilitățile de ON/OFF ale FT833 îi permit să ruleze cu încredere în orice condiții și pe suprafețe diferite. Carcasa robustă o face rezistentă la tăieturi și ciobiri. Benzile de rulare ale modelului FT833 au o rezistență foarte bună la uzură neregulată, pentru o viață lungă a anvelopei.
Harald Van Ooteghem, Senior Truck & Bus Tyres Category Management: „Ne place să împingemlimitele cu Firestone. De aceea noua gamă ON/OFF road este o extensie atât de naturală a abordării nonconformiste a brandului”.

Noua gamă, disponibilă din decembrie

Noua gamă Firestone ON/OFF va fi disponibilă în principalele dimensiuni 315/80R22.5 și 13R22.5 (FS833 & FD833) și 385/55R22.5 (FT833) la dealerii autorizați din Europa începând cu luna decembrie 2015 și va înlocui progresiv predecesoarele anvelope lansate la aceste dimensiuni.

Firestone va extinde și gama de On Road

Firestone nu înnoiește doargama On/Off, ci va extinde și gama On Road adăugând noi dimensiuni, 295/80R22.5 și 315/70R22.5, la anvelopele FS422-FD622 lansate anul trecut. Aceste anvelope oferă performanță de durată, la un preț accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *