GEFCO Romania ofera servicii complete Overseas pentru producatorul de rulmenti Timken

Gefco ofera solutii complete Overseas pentru Timken, ce includ atat transport maritim, cat si aerian. Compania asigură servicii de transport pentru aprovizionarea fabricii Timken din Ploiesti cu materie prima (inbound), si pentru transportul produsului finit din Ploiesti catre o serie de parteneri de afaceri Timken de pe diferite continente. Gefco efectueaza livrari saptamanale din America de Nord catre Romania si din Romania catre Asia.
„In decursul celor sase ani de colaborare, Gefco a ajuns sa cunoasca indeaproape cerintele Timken, astfel incat sa nu apara sincope in livrari, in special in perioadele de varf. Stilul de lucru adoptat de Gefco este bazat pe un nivel inalt de calitate si pe o monitorizare stricta a indicatorilor de performanta. In aceasta privinta, suntem la nivelul cerintelor companiei Timken si am reusit sa administram cu succes nevoile logistice specifice”, a declarat Christophe de Korver, managing Director Gefco Romania.
Gefco furnizeaza atat servicii de transport maritim, in containere complete (FCL) sau in regim de grupaj (LCL), cat si servicii de transport aerian, in diferite aeroporturi din Europa, in functie de urgenta livrarii partidelor de marfa. Schema logistică este întotdeauna adaptata pentru respectarea timpului de tranzit. Transporturile regulate sunt completate si de solutii speciale, cum ar fi transportul în regim charter.
„Timken Romania beneficiaza de mai bine de 6 ani de servicii profesionale de transport aerian si maritim, din si catre zona Asia – Pacific si SUA. Apreciem in mod special adaptarea serviciilor oferite la necesitatile firmei noastre, gasirea cu promptitudine de solutii in situatiile de urgenta, tratarea cu seriozitate a fiecarei solicitări si oferirea de solutii la standardele si exigentele Timken”, a declarat Elena Cornelia Florea, Warehousing and Logistics Manager Timken Romania.
Reteaua de peste 100 de birouri Overseas GEFCO, formata din agentii proprii si parteneri localizati in intreaga lume reprezinta un factor principal in reusita gestionarii unui client important precum Timken. De asemenea, sunt tari, precum SUA, in care Grupul Timken colaboreaza cu partenerii Gefco. Gefco asigura o informare continua si completa, prin contactele operationale dedicate. Mai mult, exista un flux de comunicare regulat intre client si contactul comercial din cadrul Gefco, astfel incat colaborarea sa poata fi imbunatatita constant. Pe langa monitorizarea stricta a indicatorilor de calitate si de performanta, Gefco selectioneaza cu atentie partenerii care opereaza servicii pentru Timken, fiecare dintre acestia fiind auditati intern, pentru a asigura un nivel de calitate optim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *