Honeywell are un nou președinte pentru Europa Centrală și de Est

1RONALD BINKOFSKI

Honeywell a anunțat astăzi numirea lui Ronald Binkofski în funcția de președinte pentru Europa Centrală și de Est. Ronald Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experiență în managementul afacerilor și transformării digitale.

În noua sa poziție, Binkofski va coordona de la Varșovia strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală și de Est, asigurând accesul clienților din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care îmbunătățesc siguranța, securitatea, eficiența și productivitatea pentru un număr mare de industrii. Înainte de a se alătura companiei, Ronald Binkofski a ocupat funcția de director general regional pentru Asia Centrală în cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta către Shane Tedjarati, președintele Global High Growth Regions Honeywell.

Tehnologiile Honeywell, aflate în vârful revoluției IoT, combină produse hardware cu soluții software avansate și analiză de date, contribuind la o lume mai inteligentă, mai conectată, mai sigură și durabilă. Multe dintre aceste soluții avansate sunt concepute și proiectate în Europa Centrală și de Est, inclusiv de către cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare și dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Cehă.

Operațiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse și servicii aerospațiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuințe și spații industriale, precum și materiale avansate – și includ vânzări, asistență pentru clienți, zonă administrativă, producție și cercetare.
„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni în fiecare zi, deseori fără ca ei să realizeze acest lucru, fie că facilitează un transport aerian mai sigur, sprijină zona de e-Commerce printr-o logistică îmbunătățită sau contribuie la o mai mare eficiență energetică a clădirilor”, a spus Tedjarati. „Avem operațiuni în diverse sectoare și un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune într-o poziție unică pentru a adresa numeroasele oportunități de creștere pe piețele emergente din Europa Centrală și de Est. Experiența lui Ronald în software și business este de neprețuit, pe măsură ce Europa Centrală și de Est devine o regiune din ce în ce mai importantă în strategia de creștere pe termen lung a Honeywell.”

„Europa Centrală și de Est se află într-o perioadă de dezvoltare economică susținută, cu investiții semnificative în infrastructura cu cerințe speciale de securitate, transport, energie, aparare, eCommerce și orașe inteligente”, a adăugat Binkofski. „Ca lider în tehnologiile IoT industriale, conectate, Honeywell are capacitatea de a furniza siguranța, securitatea, productivitatea și eficiența energetică în toate aceste sectoare. Acesta este un moment excelent pentru Honeywell de a-și consolida prezența, deja bine stabilită, în Europa Centrală și de Est, și de a oferi tehnologiile de vârf în avantajul clienților și consumatorilor finali.”

Înainte de a se alătura Honeywell, Binkofski a condus operațiunile Microsoft în Europa Centrală și de Est din poziția de director general pentru Polonia și România. Anterior, Ronald Binkofski a petrecut nouă ani în cadrul companiei Software AG, Germania. În noul său rol, Binkofski supraveghează activitățile Honeywell în Europa Centrală și de Est, o regiune în care lucrează 11.000 de angajați în aproximativ 30 de sedii din Polonia, România, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Serbia.

Ronald Binkofski deține un masterat în matematică aplicată de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia, Polonia și este absolvent al programului avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *