In august, TAROM topeste preturile biletelor

Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii  sau de la agentii autorizati TAROM.

Pentru următoarele săptămâni ale lunii august, TAROM  lanseaza oferta “Surprise Happy Day” care va consta într-o reducere la costul biletelor. Reducerea va fi valabilă la vânzare într-o singura zi pe săptămână, pentru o destinaÅ£ie surpriză. AnunÅ£ul cu privire la data de vânzare ÅŸi destinaÅ£ia surpriză va fi facut pe Facebook ÅŸi pe site-ul TAROM cu 24 de ore înainte de promotie.

DestinaÅ£ia surpriză a acestei săptămâni este Dublin. Biletele de avion cu reducerea deja aplicată sunt puse în vânzare, doar mâine 13 august 2014.

“TAROM lansează în această săptămână «Surprise Happy Day», un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să  achizitioneze bilete la pret redus pentru o singura destinatie. «Surprise Happy Day» este o bucurie estivală, este oferta surpriză facută să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor noÅŸtri. Cu biletele reduse se poate călători oricând “, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM.

Orarul de zbor pentru destinaţia Dublin

Luni, miercuri, joi, vineri şi duminică

RO 397 21:40 BucureÅŸti – 23:30 Dublin

MarÅ£i, joi, vineri, sâmbătă ÅŸi luni

RO 398 0:20 Dublin – 05:55 BucureÅŸti

Pentru mai multe informații legate de condiţiile tarifare şi de călătorie, pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 și +4021.303.44.44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *