IWG a semnat primul parteneriat cu un francizor român

IWG_Transinvest (002)

IWG, cel mai mare operator global de spații de lucru flexibile, reprezentat în România de brandurile Regus și Spaces, deschide în sistem de franciză, alături de Transinvest, primul spațiu de coworking din regiunea Transilvaniei, în Cluj-Napoca.

IWG va deschide în 2022 prima clădire sub brandul Regus din Cluj-Napoca. Proiectul face parte dintr-un proces care permite operatorilor locali de francize să intre în sectorul spațiilor flexibile și care se conturează într-un proiect de anvergură, complet funcțional începând cu martie anul viitor. Clădirea, deja ridicată, urmează să fie finalizată de către Transivest la începutul anului viitor.

Árpád Szántó, Network Development Director SEE IWG, a declarat: „Piața soluțiilor de birouri flexibile este una dintre cele mai dinamice, cu un potențial de creștere de 24% în fiecare an. Acest lucru este evidențiat de studiile recente IWG care arată că 72% dintre persoane preferă un model hibrid de lucru în detrimentul întoarcerii la birou, chiar și pentru o creștere salarială de 10%. Suntem încântați să demarăm primul parteneriat cu un operator de franciză. Astfel, reușim să extindem accesul la beneficiile muncii flexibile la un număr cât mai mare de companii și persoane din România.”

Parteneriatul dintre cele două companii vine pe fondul creșterii cererii globale de spații de muncă flexibile. Doar anul acesta, IWG a înregistrat două millioane de utilizatori noi în clădirile sale.

Ramona Iacob, Country Manager IWG România, a completat: „Atât la nivel internațional, cât și național asistăm la o creștere a cererii de soluții hibride de lucru. Unindu-ne forțele cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune, precum Transinvest, ne vom intensifica prezența în întreaga țară. Pe măsură ce beneficiile unui model hibrid devin evidente în România, ne bucurăm să vedem creșteri anuale de două cifre.

Beneficiul acestei soluții se extinde dincolo de experiența angajaților și echilibrul între viața profesională și cea personală. Companiile pot recruta și păstra cele mai bune talente, beneficiind de costuri mai mici. Totodată, datorită celor care aleg să lucreze aproape de casă, aceasta are un impact pozitiv și asupra amprentei de carbon individuale și colective. Noua clădire din Cluj-Napoca face parte din strategia IWG de a crea o rețea de spații de muncă flexibile ce conectează cele mai mari orașe din România.”

Transinvest, o afacere de familie

Transinvest face parte din grupul de companii Tighinean Holding, o afacere de familie, coordonată de frații Tighinean. Fondată în 1998, compania și-a început afacerea cu distribuția de încălțăminte, care, ulterior, s-a extins într-o rețea de magazine de încălțăminte multi-brand, urmată de dezvoltarea mai multor francize în România, precum Lego, Ecco sau Pandora.

Victor Tighinean, reprezentant Transinvest, a declarat: „Acest parteneriat ne oferă cadrul de a fi mai mult decât un francizor, ci un partener care are un rol important în succesul afacerii IWG. Pentru umătorii ani, avem un plan ambițios de a deschide zece clădiri noi sub brandul Regus în regiunea Nord-Vest a țării, obiectiv prin care vom consolida prezența Regus în România.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *