Kuehne + Nagel – servicii logistice cu temperatura controlata

Ca parte a unui proces de transformare a lantului de aprovizionare, Ortho Clinical Diagnostics a cautat sa se alinieze cu un furnizor de servicii logistice care sa ajute la sustinerea si cresterea semnificativa a pietei de diagnosticare in vitro.

kn_lux_pharma_5_03

„Decizia noastra de a colabora cu Kuehne + Nagel este una foarte importanta deoarece avem nevoie de un partener cu experienta care sa ne gestioneze volumul mare de operatiuni ale lantului logistic cu temperatura controlata si deasemeni care sa si inteleaga regulile stricte de reglementare si provocarile logistice ale industriei noastre”, a declarat Robert Yates, Chief Operating Officer al Ortho Clinical Diagnostics. Solutiile Contract Logistic Kuehne + Nagel pentru Ortho Clinical Diagnostics vor include o infrastructura conforma GxP si capabilitati IT pentru a gestiona inventarul și distributia. Compania administreaza, de asemenea, transportul marfurilor care necesita temperatura controlata pentru Ortho Clinical Diagnostics „, atat pe plan intern cat si pe plan international.

Kuehne + Nagel a adaugat 125.000 mp spatiu de depozitare locatiei din Memphis, TN, depozit care avea deja 200.000 de mp – capacitate de depozitare cu cea mai mare parte dedicata „life sciences”. Noul spatiu cuprinde 37.000 mp pentru produse ce necesita o temperatura de 2-8 ° C , 25.000 mp cu temperatura de -25 ° C (serviciu criogenic), 43.000 mp pentru depozitare cu temperatira ambientala
controlata, si o suplimentare de 20.000 de mp pentru operatiunile de ambalare.

Operatiunea Kuehne + Nagel Memphis este considerat a fi una dintre cele mai mari operatiuni logistice (solutii dedicate spatiilor logistice ce necesita temperatura controlata) concepute de un furnizor de servicii logistice pentru un client .

Depozitul este foarte automatizat, complet autorizat si acreditat, mentinerea distribuitorilor angro GxP – conform si verificat – acreditat conform standardelor(VAWD) pentru a fi in conformitate cu regulamentul manipularii lantului de aprovizionare ce necesita temperatura controlata.

„Suntem onorati ca Ortho Clinical Diagnostics ne-a ales ca cel mai bun partener de logistica pentru compania lor”, a declarat John Hextall, Presedinte si CEO al Kuehne + Nagel America de Nord. „Kuehne + Nagel va continua sa investeasca in KN PharmaChain pentru a garanta cele mai inalte standarde si servicii de calitate pentru controlul inventarului si transportul de produse farmaceutice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *